Resor till Smoketown

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Smoketown med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Smoketown

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Smoketown
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Smoketown

MrJet fixar allt från flyg och hotell till Smoketown till alla magiska äventyr under vistelsen så att din resa till Smoketown blir precis så som du önskar.

Vill du ha mer pengar på banken? Du har möjlighet att spara rejält om du väljer att fixa både flygbiljetter och hotell med oss.

Om du planerar din resa med oss finns det absolut inga gränser för allt du kan uppleva. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 hotell kan du få allt du kan tänka dig.

Behöver du lite mer uppmuntran? Vårt mål är att ge dig fantastiska erbjudanden, så om du hittar ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa de där resväskorna. Oändliga äventyr väntar i varje hörn av världen och vi är här för att hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Smoketown

Det är i områden som Smoketown som du verkligen kan få uppleva tjusningen med staden. Nu är det dags att ge sig ut på äventyr i Lancaster. I och med att den här staden bebos av 59 000 invånare kommer du knappast känna dig ensam. Den trevliga lokalbefolkningen kommer göra din semester oförglömlig. Vill du veta hur man tar sig till Smoketown? Från Lancaster går du av planet, vinkar in en taxi och beger dig 12 km åt sydöst. Om du reser från stadens centrum behöver du istället ta dig 9 km åt öster.

Med ett stort antal av stadens främsta sevärdheter i närheten är Smoketown en turistdröm. Med allt från Central Market till Dutch Wonderland behöver stadens besökare aldrig bli uttråkade. Efter ett besök vid dessa platser lär du vilja fortsätta din upptäcktsresa med Amish Country och Kitchen Kettle Village. För att få en bättre helhetsbild av denna spännande stad ska du svänga förbi de närbelägna områdena Bird In Hand och Fertility.

Vad finns det för bättre sätt att sluta en dag med aktiviteter än med några drinkar och lite underhållning? Kolla in de planerade programmet när du besöker Sight and Sound Theatre, American Music Theatre Lancaster, Rainbow Dinner Theater och Bird-in-Hand Stage.

Djuren har olika storlekar och former. Du kommer att ha möjlighet att se några av dem bli matade, vila och ha roligt när du besöker Amish Farm and House, The Amish Village och Fairview Fruit Farm.

Du hittar en handfull roliga attraktioner i grannskapet. Village Green minigolfbana, Lost Treasure Mini Golf, Caribbean Indoor Waterpark och Waters Edge Mini Golf kommer att förhindra att småttingarna blir uttråkade.

Perfekta sättet att återuppleva din semester är genom att ta hem en minnessak eller två. Se vad du kan finna när du besöker Tanger Outlets Lancaster, Bird in Hand Farmers Market, Village of Dutch Delights och Rockvale Outlets.

Åk och njut av en rolig och pedagogisk historielektion när du besöker Lancaster Mennonite Historical Society och Mascot Roller Mills. Det går helt enkelt inte att jämföra med att se bilder på nätet.

Hotell i Smoketown

Boka det perfekta boendet med hjälp av vår reseguide. Här hittar du nämligen massor av boenden i Smoketown på ett och samma ställe.

The Inn At Leola Village och Courtyard by Marriott Lancaster rekommenderas av flera resenärer vilket gör det lätt som en plätt för dig att hitta ett bra boende.