Resor till Hershey

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Hershey med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Hershey

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Hershey
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Hershey

Att resa handlar om att uppleva nya saker. När du är redo att unna dig själv de otaliga sevärdheterna med flyg och hotell till Hershey, kan MrJet hjälpa dig att hitta de bästa priserna på det du behöver för en oförglömlig semester.

Du får toppenrabatter när du väljer att boka både biljetter och rum genom oss.

Kom bort från vardagens tristess med med bara några få musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 hotell världen över är du aldrig långt från nya och underbara äventyr.

Vi är så säkra på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet och lyckas hitta ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Nu är det dags! Följ din inre äventyrare oavsett var den leder. Varje plats är fylld av otroliga överraskningar och nya saker att uppleva, så låt oss hjälpa dig att äntligen få ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Hershey

Det är dags att upptäcka Hershey, en del av Harrisburg - Hershey som ligger 20 km öster om stadens centrala delar. Harrisburg Intl. är den närmast belägna flygplatsen, och det är här din resa börjar. För att ta dig härifrån till Hershey är det bara att stoppa en taxi, resa 13 km åt nordöst och njuta av färden!

Hershey är ett paradis när det kommer till sightseeing. Ett stort antal av stadens bästa sevärdheter går att hitta i närheten av detta spännande område, inklusive Hershey's Chocolate World och Hershey Theatre. Även Hersheypark och Indian Echo Caverns är sevärdheter du inte får missa, som du dessutom enkelt kan ta dig till. Under din vistelse här kanske du ska passa på att besöka några andra områden för att se allt vad Harrisburg - Hershey har att erbjuda. Hummelstown och Palmyra är två populära förslag som inte ligger alltför långt bort.

Här är det nästan omöjligt att ha tråkigt. Här finns så många exceptionella saker att besöka nära stadskärnan, till exempel Pennsylvania State Capitol.

Du vet aldrig vad du kommer att hitta när du granskar de spännande utställningarna när du åker till Antique Automobile Club of America Museum och The Hershey Story museum. Om du inte vill missa någonting, se om du kan delta i en guidad tur.

Hotell i Hershey

Se till att hitta ett boende i Hershey så snart som möjligt. Börja med att kolla i vår reseguide. Här kan du hitta över 37 boenden på ett och samma ställe.

Om du bokar ett rum på ett av våra rekommenderade boenden kommer den erfarna personalen se till att du får en fantastisk vistelse. Bluegreen Vacations at Hershey, Ascend Resort Collection och Fairfield Inn & Suites Hershey Chocolate Avenue är värda ett besök.

Hershey är platsen för Hershey's Chocolate World. Om du vill bo inom en bekväm promenad från denna kända sevärdhet ligger Days Inn Hershey bara 0,7 km bort. Ett annat val är Simmons Motel, som ligger 0,7 km bort.