Resor till Fort Myers

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Fort Myers med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Fort Myers

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Fort Myers
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Fort Myers

MrJet fixar allt från flyg och hotell till Fort Myers till alla oförglömliga äventyr under vistelsen så att din resa till Fort Myers blir så bra den någonsin kan bli.

Genom oss kan du spara pengar om du bokar både flygbiljetter och boende samtidigt.

Med ett ständigt växande antal på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden kan du välja och vraka oavsett var du vill resa.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa de där resväskorna. Fantastiska äventyr väntar i varje hörn av världen och vi vill hjälpa dig att utforska dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Fort Myers

Är du redo att ta lite ledigt och boka en resa till Fort Myers? På MrJet finns all information och inspiration du behöver.

Folkmängden i den här staden är på 62 000.

Tallahassee, huvudstaden i Florida, ligger 480 km nordväst om Fort Myers, och Alva ligger 25 km åt nordöst.

En tur till Sun Splash Water Park eller Veterans Park är en utmärkt aktivitet att göra tillsammans med familjen under semestern i Fort Myers. Har barnen fortfarande energi kvar? Äventyret kan fortsätta med ett besök på Castle Golf och Smugglers Cove Adventure Golf.

Våra hav är fyllda av alla sorters marina djur. På Ostego Bay Marine Science Center får du chansen att beundra några av dessa mystiska djur från torra land.

Se den prakt som skapas när naturen och människan jobbar tillsammans när du besöker Sanibel Moorings Botanical Gardens. Om du inte redan är en ivrig trädgårdsmästare, skulle en promenad genom dessa härliga blomsterarrangemang vara tillräckligt för att få dig att byta åsikt.

Från en vänskapsmatch i fotboll till att sträcka ut sig i gräset, du hittar alltid flera skäl att fara till ett grönområde som Centennial Park eller Gulfside City Park. Du kan också gå ut och få lite träning när du besöker Lakes Regional Park eller Causeway Islands Park A.

Glöm inte att prioritera ett besök hos Lehigh Acres turistbyrå eller Sanibel and Captiva Island Visitor's Center. Den vänliga, lokala personalen erbjuder tips och råd så du kan njuta av tiden.

Här kan du hitta flera omtyckta strandområden. Turner Beach och Alison Hagerup strandpark är några av de finaste. Är du fortfarande badsugen? Då ska du fortsätta till Captiva Beach och Bunche Beach.

Du har förmodligen redan varit till områdets bästa shoppingcenter och turistattraktioner, men kom ihåg att Fort Myers har flera vackra parker också. Lovers Key State Park och Cayo Costa State Park är två av de mest omtyckta. Finns det tid över? Då måste du se den oslagbara miljön vid Six Mile Cypress Slough Preserve och Calusa Nature Center and Planetarium.

Om du älskar museer ska du definitivt gå och se de fascinerande utställningarna på Art of the Olympians Museum och Railroad Museum of South Florida.

Genom att presentera ett stort urval av det senaste inom vetenskapliga innovationer, erbjuder Imaginarium Hands - On Museum allt du behöver för att hålla hjärnan i trim.

Vår stora, blåa planet är hemvist för en otrolig samling levande växter och djur. Ta en titt på några av Jordens mer underliga karaktärer när du besöker Bailey-Matthews Shell Museum.

Hör upp alla historieentusiaster! Ni kan upptäcka mer om den här regionens spännande och mångfasetterade förflutna på Fort Myers Historical Museum och Useppa Museum. Du kan också utforska sevärda utställningar som ger nytt liv åt det förflutna i Sanibel Historical Museum and Village och Cape Coral Historical Museum.

Skulle du vilja veta mer om historiens Fort Myers? Ta dig då till Edison and Ford Winter Estates och Burroughs Home. Om tid inte är ett problem får du inte heller missa Mound House och Sanibel Historical Village and Museum.

Oavsett om du utövar en tro eller inte är Captiva Chapel By the Sea och Thomas Edison Congregational Church härliga platser när du bara vill ha en rofylld stund.

Det är mycket bättre att reflektera över sitt liv och kunna säga "gjorde jag verkligen det där?", istället för "jag önskar att jag hade gjort det där". Så när du är i Fort Myers bör du ta tillfället i akt att kolla in några av de mindre omtalade sevärdheterna, såsom Cypress Lake Country Club och Alliance for the Arts. Och varför inte passa på att besöka Clinic for the Rehabilitation of Wildlife och Palmetto-Pine Country Club.

Hotell i Fort Myers

Kom ihåg att välja ett boende i god tid. Kanske vi kan hjälpa dig? Hitta ditt perfekta boende i vår reseguide. Här finns inte mindre än 39 boenden att välja mellan.

Vakna med ett leende på läpparna när du bokar ett rum på något av de efterfrågade hotellen Residence Inn by Marriott Fort Myers och Villa Kaylee.