Resor till Apollo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Apollo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Apollo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Apollo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Apollo

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Apollo till alla fantastiska upplevelser under vistelsen så att din resa till Apollo blir så bra den någonsin kan bli.

Få mer över till sevärdheter och nöjen när du köper både flyg och boende med oss.

Med om omfattande databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden har du en mängd alternativ att välja bland oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Behöver du fortfarande uppmuntran för att ta steget? Vårt mål är att erbjuda dig fantastiska paketpriser, så om du lyckas hitta ett lägre pris än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Är du redo att bejaka din inre äventyrare? Från städer som aldrig sover till gripande äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Apollo

Det är alltid en bra idé att röra sig bort från de vanliga turiststråken. Bokar du en resa till Apollo kan du utforska de otroliga, mindre besökta områdena i Sydvästra Pennsylvania.

Apollo ligger ungefär 280 km nordväst om Washington, som är landets huvudstad.

I närheten av Apollo hittar du oslagbara naturliga sevärdheter, som bland andra Duquesne Incline, 40 km bort. Har du gott om tid ska du även försöka se Monongahela Incline, 40 km bort.

Ingen som följer amerikansk fotboll för collegestudenter vill gå miste om chansen att besöka Heinz Field, som är belägen 40 km bort, i Pittsburgh. Kolla kalendern för att ta reda på när Pittsburgh Panthers spelar, och om du missar dem kan du alltid kolla in Pittsburgh Steelers, arenans andra hemmalag.

Snowboardentusiaster från världens alla hörn turistar i Seven Springs Mountain Resort och Boyce Park Ski Area varje säsong. Ta dig en tur upp till toppen så förstår du varför.

Casino Theater och Vandergrift Golf Course hittar du i närheten i Vandergrift, bara 9 km från Apollo. Passa även på att utforska Saint Emma Monastery och Historic Hanna's Town i Delmont, 16 km från Apollo, om du har tid till övers.

Gör din vistelse i regionen till en oförglömlig upplevelse med en dag av vandringar eller ziplining. Båda är mycket populära utomhusaktiviteter i dessa trakter.

När solen tränger igenom molnen är det hög tid att ge dig ut och spendera en lugn eftermiddag med cykelturer. Om det goda vädret håller i sig kan du också prova på picknick.

En semester i Apollo nära vattnet ger dig chansen att prova på alla möjliga vattensporter och aktiviteter. Till exempel kan du ge dig på forsränning eller kanotpaddling.

När du är beredd att flyga hem bör du se till att du har extra tid för att hinna till Pittsburgh Intl. Flygplatsen ligger 60 km väster om hjärtat av Apollo, och det är den närmaste flygplatsen.