Resor till Gettysburg

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Gettysburg med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Gettysburg

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Gettysburg
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Gettysburg

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Gettysburg till alla fantastiska upplevelser under vistelsen så att din resa till Gettysburg blir så bra den någonsin kan bli.

Vad sägs om mer pengar att spendera? Du kan spara rejält om du väljer att fixa både flyg och hotellrum med oss.

Bryt loss från vardagen med bara ett musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 boenden runtom i världen har du alltid nära till nya och spännande äventyr.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa genom MrJet och sedan råkar snubbla över ett bättre erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden. Hur låter det?

Ta fram resväskorna. Det är dags att bege sig! Från oändlig öken till bergstoppar och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Gettysburg

Platserna, känslan och lukterna här väntar bara på att bli upptäckta på din resa till Gettysburg.

Eftersom 8 000 människor bor här kommer du säkert att träffa många nya vänner.

Om du reser 65 km åt nordöst från Gettysburg når du Harrisburg, huvudstaden i Pennsylvania. Om du reser 14 km åt sydöst kommer du till Littlestown.

Alla familjemedlemmar kommer att uppskatta ett besök på Cluggy's Family Amusement Center och Mulligan MacDuffer Adventure Golf under semestern i Gettysburg. Om inte det räcker för att göra barnen trötta kan ni även ta en tur till Gettysburg Diorama & History Center eller Hickory Falls Family Entertainment.

Är du ute efter en avkopplande dag med sightseeing? Gör då en avstickare till Adams County Winery, där kan du lära dig mera om konsten att göra vin samt pröva ett glas eller två.

Oavsett om du vill ha en stadskarta, en guide eller idéer på saker att se och göra, kommer du att finna det hos Franklin County Visitors Bureau. Gettysburg Visitor Center är en annan källa för information.

Ta på träningsskorna och gå på en långpromenad. Här finns det stora naturreservat med massor av unika fåglar. Varför inte börja med Codorus State Park eller Little Round Top? Om du vill fortsätta ladda batterierna ska du inte heller missa Caledonia State Park och Pine Grove Furnance State Park, två andra platser där det finns en fantastisk natur.

Ta reda på vilka utställningar som visas just nu på Gettysburg Battlefield Museum eller Lincoln Train Museum. Här kan du lära dig något nytt och njuta av lugnet. Det kan vara värt att kolla vad som står på programmet på Mr Ed’s Elephant Museum och Shriver House Museum.

Ett sätt att försöka förstå dagens samhälle på är att lära sig om det förflutna. Ta reda på vad som gjort den här staden till det den är idag med ett besök på Hall of Presidents and First Ladies och Gettysburg Museum of History.

Gettysburg är fullt av intressanta historiska sevärdheter. Varför inte börja ditt äventyr tillbaka genom tiden med ett besök till Devil's Den och Wilson College? Gettysburg National Military Park och Jennie Wade House är också värda din tid.

Sachs Covered Bridge är en konstant del av Gettysburg. Lokalbefolkningen tänker kanske knappt på den, men de flesta besökare blir imponerade av denna intressanta struktur från en svunnen tid.

Om du råkar gå förbi Pennsylvania Monument eller Virginia Memorial under din resa till Gettysburg ska du se till att du stannar och reflekterar i en minut eller två. Du kan även lära dig mer om dessa byggnaders intressanta ursprung.

Älskar du att fynda? I affärerna på Outlet Shoppes at Gettysburg och Chambersburg Mall hittar du gott om saker både till dig själv och till de där hemma.

Ha en utekväll med bra underhållning på Majestic Theater eller Capitol Theatre. Totem Pole Playhouse och Eichelberger Performing Arts Center är två andra platser som du säkert uppskattar. Kom ihåg att se efter vad som visas här också.

Gettysburg har även ett antal mindre välbesökta sevärdheter, som Luhrs Performing Arts Center. Dessutom kan du styra kosan mot Utz Potato Chip Factory.

Hotell i Gettysburg

Har du äntligen kommit dig för att boka en resa till Gettysburg? Då är det kanske dags att hitta någonstans att bo också? Ta hjälp av oss på MrJet. Vi har över 37 prisvärda boenden samlade på en plats.

Hoppas du kunna koppla av ordentligt under semestern? Känn hur varje muskel slappnar av när du kryper ned under täcket på Battlefield Bed & Breakfast Inn och Lightner Farmhouse B&B.