Sök efter semesterboenden

Family

Perfekt utgångspunkt för affärsresan

Bekvämlighet och hemtrevnad

Välj en bostad någonstans i staden - i närheten av kontoret, ett stenkast från gymmet eller på gångavstånd från eleganta restauranger.

Förmåner med en semesterbostad 

Behöver du jobba hemifrån på resan? För dig som har en eget boende är detta ett nöje, eftersom det finns wi-fi och plats för både arbete och avkoppling. 

Valuta för pengarna

Genom att välja en semesterbostad istället för ett hotell betalar du mindre. Du som lagar mat hemma sparar pengar eftersom du inte behöver äta varje måltid på restaurang.

Friends Image

Åk till ditt drömresmål och gör dig hemmastadd

Rätt semesterboende för dig

Boka en bostad som passar dig som hand i handske. Du kommer att känna dig som en av ortsborna, vare sig du hyr en lägenhet, ett hus med strandtomt eller en charmig stuga i fjällen. 

Se till att semesterkassan räcker längre

Varför betala för ett hotellrum när det går att hyra en hel semesterlägenhet eller ett hus för halva priset? Plus att det finns tillgång till kök, vilket betyder att du inte måste äta på restaurang varje kväll. 

Alla bekvämligheter du är van vid hemifrån

Du kan göra dig ordentligt hemmastadd i din semesterbostad eftersom du har vardagsrum, eget kök och rätt till privatliv.

Hitta utmärkta semesterbostäder

Vill du få ut mer av nästa resa? Rätt semesterbostad gör hela skillnaden. Du ser resmålet i nytt ljus när du har tillgång till ett riktigt hem - oavsett hur stort eller litet det är. Vare sig du väljer en trendig lägenhet, en stor semestervilla eller en charmig stuga kan du slappna av på ett sätt som passar just dig.

Genom att boka våra semesterbostäder istället för hotell sparar du en ordentlig slant per natt. Men det handlar inte bara om pengar. Frihetskänslan som uppstår när du bor i ett helt eget hem är ovärderlig. Du som hyr lägenhet, stuga eller villa kan njuta av det privatliv du är van vid hemifrån. Starta dagen med en avspänd frukost i ditt kök och slå dig sedan ner i vardagsrummet för att planera dagens upptäcktsfärd. Efter en händelserik dag kan du återvända hem och vila upp dig inför middagen eller kvällens festligheter.

Det stora utbudet med semesterbostäder gör det lätt att hitta rätt. Det är sant vare sig du vill bo i en stuga uppe i bergen, eller i en lyxig lägenhet mitt i händelsernas centrum. Eftersom det finns tillgång till ordentligt kök behöver du inte lägga tid på att leta upp matställen - istället går det fint att köpa färska ingredienser och laga till en festmåltid hemma.

Det finns semesterbostäder för alla åldrar och plånböcker, vare sig du vill luta dig tillbaka i ett modernt townhouse med stadsutsikt, eller föredrar att sova sött i en stor villa intill havet. Söker du efter potentiella bostäder på MrJet har du tillgång till en rad skräddarsydda alternativ. Så välj ut din drömdestination, packa väskan och förbered dig på en unik resa.