Gå med i MrJet Rewards -
det är enkelt och kostnadsfritt

Tjäna upp till 5% direkt på resor*

Använd dina MrJet Rewards på nästa hotellbokning med ett LEENDE

Bli medlem i MrJet Rewards - helt GRATIS!
Tjäna upp till 5 % på hotell och 2 % på flyg

Genom att bli MrJet Rewards-medlem godkänner du våra villkor och bestämmelser.

FÅ MER MED MrJet Rewards

Med vårt bonusprogram MrJet Rewards kan du tjäna upp till 5% på dina bokningar - använd sedan dina Rewards till att betala nästa hotellbokning*.

TJÄNA MER

Tjäna upp till 5 % när du bokar med oss*

   

DU BEHÖVER INTE VÄNTA

Lös in dina MrJet Rewards på hotell så snart du får dem.

INGET KOMPLICERAT POÄNGSYSTEM

1 MrJet Rewards = 1 kr som kan användas för hotellbokningar direkt

DET BÄSTA AV BÅDA VÄRLDAR

Tjäna MrJet Rewards* tillsammans med dina flygpoäng

NÅ GULDSTATUS FÖR ATT FÅ ÄNNU FLER FÖRMÅNER

när du bokar 5 hotellnätter på ett år

*Du tjänar MrJet Rewards på bokningskostnaden, exklusive tilläggs-, försäkrings- och betalningsavgifter. Kan användas på kvalificerade hotell vid betalning med kredit- eller bankkort. Vissa begränsningar kan gälla, se villkor och bestämmelser.

 TJÄNA

 • Logga in på ditt KOSTNADSFRIA MrJet Rewards-konto och börja tjäna MrJet Rewards!
 • Tjäna upp till 5 % på en gång*.

    PÅ VÅR SIDA

 PÅ APPEN**


Hotell

3%

5%


Paketresor

2%

Kommer snart


Flyg

1%

2%

*Du tjänar MrJet Rewards på bokningskostnaden av kvalificerade bokningar slutförda hos MrJet, exklusive tilläggs-, försäkrings- och betalningsavgifter. Kan användas på kvalificerade hotell vid betalning med kredit- eller bankkort. Vissa begränsningar kan gälla, se villkor och bestämmelser.

** Tillgänglig för iPhone och Android

 ANVÄND

 • När du har tjänat MrJet Rewards kan du använda dem direkt på hotell i hela världen* och spara pengar på din nästa hotellbokning.
 • Inga otillgängliga datum. Använd dina MrJet Rewards på alla resedatum.
 • Spara ännu MER genom att använda dina MrJet Rewards med andra erbjudanden.

*Du tjänar MrJet Rewards på bokningskostnaden, exklusive tilläggs-, försäkrings- och betalningsavgifter. Kan användas på kvalificerade hotell vid betalning med kredit- eller bankkort. Vissa begränsningar kan gälla, se villkor och bestämmelser.

 FÖRDELAR

SILVERMEDLEM

 • När du registrerar dig blir du automatiskt Silvermedlem i MrJet Rewards.
 • Du får bonuspoäng samt tillgång till prioriterad kundtjänst.

GULDMEDLEM

 • Bo 5 nätter för att nå Guldmedlemskap.+
 • Få Silvermedlemsförmåner.
 • Med MrJet Rewards får du ersättning för bagage och Wi-Fi en gång per kalenderår.++

PLATINAMEDLEM

 • Bo 14 nätter för att nå Platinamedlemskap.+
 • Få Guld- och Silvermedlemsförmåner.
 • Med MrJet Rewards får du ersättning för bagage och Wi-Fi två gånger per kalenderår.++
 • Om ditt hotell inte uppfyller den beskrivna standarden flyttar vi dig. Boka hotell i lugn och ro.

FÖRDELAR

SILVER
(omedelbar)

GULD
(5 nätter)

PLATINA
(14 nätter)

Tjäna upp till 5 % på resor*
Prioriterat telefonnummer
Inga otillgängliga datum när du använder MrJet Rewards
Tjäna flygpoäng tillsammans med MrJet RewardsMed MrJet Rewards får du ersåttning för bagage++Med MrJet Rewards får du ersåttning för Wi-Fi när du reser++Happiness Promise


*Du tjänar MrJet Rewards på bokningskostnaden av kvalificerade bokningar slutförda hos MrJet, exklusive tilläggs-, försäkrings- och betalningsavgifter. Kan användas på kvalificerade hotell vid betalning med kredit- eller bankkort. Vissa begränsningar kan gälla, se villkor och bestämmelser.

+För att kvalificera för och bibehålla Guld- eller Platinamedlemskap måste du uppfylla det gällande antalet kvalificerande hotellnätter under ett/varje kalenderår.

++Anspråk måste göras inom 30 dagarna från resan. Avgifter för Wi-Fi och bagage på flyg ersätts en gång per kalenderår i MrJet Rewards för Guldmedlemmar och två gånger per kalenderår för Platinamedlemmar. Du kan göra anspråk om upp till 25 kr för varje bagageanspråk och 20 kr för varje Wi-Fi-anspråk. Anspråk måste avse Wi-Fi-/bagageavgifter som är kopplade till en bokning av flyg eller hotell som har gjorts hos MrJet.

Kvalitetslöfte

Vi anser att du förtjänar MER! Kvalitetslöftet är vårt sätt att ge dig lugn och ro med vetskapen att hotellvistelsen är perfekt. Kvalitetslöftet innebär att när du når Platinastatus får du tillgång till exklusiv support för din hotellbokning. Om du mot förmodan kommer till hotellet och rummet inte lever upp till beskrivningen eller hotellet inte har din bokning, ordnar vi ett nytt hotell med samma standard, eller bättre, åt dig och betalar hela omplaceringskostnaden.

Kvalitetslöftet gäller inte om du inte är nöjd med hotelltjänster som inte ingår i den ursprungliga bokningen som t.ex. rumsservice, restaurangtjänster, spabehandlingar eller andra hotelltjänster. Endast förbetalda hotellbokningar som görs via MrJet räknas som kvalificerade. Du kan behöva skicka ytterligare bevis via e-post, beroende på vad ombudet du ringer anger.
MrJet förbehåller sig rätten att avvisa alla anspråk som inte kan verifieras eller vilka du har angett ofullständig eller felaktig information om.

Gratis Wi-Fi

Som Guld- eller Platinamedlem i MrJet Rewards kan du få ersättning för avgifter för Wi-Fi från ett hotell eller en flygplats upp till ett värde på 20 kr. Platinamedlemmar kan göra anspråk på dessa upp till två gånger per kalenderår och Guldmedlemmar en gång per kalenderår. Det datum som gäller för att bedöma i vilket kalenderår ett anspråk faller i dessa fall är det datum då Wi-Fi-avgifterna debiterades dig. Endast Wi-Fi-avgifter som är kopplade till ett hotell eller flyg som du bokat genom MrJet kan ersättas.

Anspråk måste göras inom 30 dagar efter startdatumet för din resa (avresedatum för flyg, ankomstdatum för hotell). Om du vill skicka ett anspråk ska du gå till Kontakta oss och välja E-post. I meddelandet ska du ange resplansnummer från MrJet, anspråksbelopp och vara beredd på att du kan behöva skicka in ditt kvitto för verifiering. Om informationen inte kan verifieras avvisas anspråket. Om Guld- eller Platinamedlemskapet löper ut är du inte längre berättigad till denna förmån.

Kostnadsfritt bagage

Som Guld- eller Platinamedlem hos MrJet Rewards kan du få ersättning för flygbolagets bagageavgifter upp till ett värde på 25 kr. Platinamedlemmar kan göra anspråk på dessa upp till två gånger per kalenderår och Guldmedlemmar en gång per kalenderår. Det datum som gäller för att bedöma i vilket kalenderår ett anspråk faller i dessa fall är det datum då flyget, för vilket bagageavgifterna gäller, debiterades dig. Endast bagageavgifter som är kopplade till ett flyg som du bokat genom MrJet är kvalificerade.

Anspråket måste göras inom 30 dagar efter flygningen som bagageavgifterna gäller för. Om du vill skicka ett anspråk ska du gå till Kontakta oss och välja E-post. I meddelandet ska du ange resplansnummer från MrJet, anspråksbelopp och vara beredd på att du kan behöva skicka in ditt kvitto för verifiering. Om informationen inte kan verifieras avvisas anspråket. Om Guld- eller Platinamedlemskapet löper ut är du inte längre berättigad till denna förmån.

Prioriterat telefonnummer för MrJet Rewards

Som MrJet Rewards-medlem får du tillgång till prioriterad kundtjänst. Logga in på MrJet Rewards.

Regler och villkor

När du går med i MrJet Rewards godkänner du våra villkor och bestämmelser.