Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen

Flygresor

Flygresor
Ta bort delresan
+ Lägg till flyg
Flygbolagets åldersregleropens in a new window
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.
Rum 1

Spara upp till 8% Boka flyg + hotell samtidigt*

Boka samtidigt och spara!

Sök paketresor
Rum 1
Avancerade alternativ
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.
Sök paketresor
Rum 1
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.
Sök paketresor
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.
Fyll i det markerade fältet för {0} nedan. Datum måste falla mellan {0} och {1}. Det senaste datumet du kan ange är {0}. Det tidigaste datumet du kan ange är {0}. Datumen måste falla med minst {0} dagars skillnad. Datumen får inte falla med mer än {0} dagars skillnad. Destination och avreseort kan inte vara desamma. Vi kan endast boka mellan 1 och {0} resenärer. Ändra antalet resenärer i sökningen. Datum anges i formatet dd-mm-åååå. Vistelsen får inte vara längre än {0} nätter. Ange barnens ålder nedan. Ange ditt avgångsdatum i det här formatet: {0}. Ange ditt datum för återresa i det här formatet: {0}. Ange varifrån du ska flyga. Ange vart du ska flyga. Fyll i det markerade fältet med avreseort nedan. Fyll i det markerade destinationsfältet nedan. Ange datum för avgång i fält som markeras nedan. Avresedatum måste infalla efter det tidigare avresedatumet. Rätta till avresedatum. Varje barn i knät måste resa i sällskap med en resenär som är 12 år eller äldre. Inchecknings- och utcheckningsdatum för en del av resan måste infalla mellan ankomst- och avresedatumen. Kontrollera datumen. Återlämning kan ske tidigast två timmar efter hämtning. Se till att din hämtningstid är minst 2 timmar efter aktuell tid. Ange förarens ålder nedan. Förarens ålder måste vara mellan 18 och 99 år. Välj avreseort bland alternativen som anges. Välj destination bland alternativen som anges. Antalet tågkort kan inte överstiga antalet resenärer. Ange typ av tågkort. Tid och datum för återresa måste inträffa efter tid och datum för avresa. Ange ungdomarnas åldrar nedan. Ange pensionärernas åldrar nedan. Vissa av dina BahnCards kan inte användas tillsammans. Välj avresestation Välj ankomststation Välj giltigt avresedatum Välj giltigt datum för återresa Ange åldrar för barn som reser Ange åldrar för ungdomar som reser Ange åldrar för pensionärer som reser Avresestationen kan inte vara samma som ankomststation Ange antal resenärer (1-{0}) för resan Denna rutt stöds för närvarande inte.

Planera nästa flygresa med MrJet

Längtar du efter att bege dig till varmare breddgrader för en tid, eller vill du kanske uppleva ett exotiskt äventyr i någon av världens storstäder? Genom att boka flyg på egen hand kan du få en skräddarsydd, unik och ofta väldigt prisvärd semesterupplevelse. MrJet har fantastiska erbjudanden och billiga flyg till när och fjärran och låter dig boka flygresan exakt så som du vill ha den.

Hitta flyg för din perfekta resa

Det finns lika många anledningar till att boka flygresor som det finns resenärer, och det är därför MrJet ger dig alla de verktyg du behöver för att hitta det perfekta flyget för just din resa. Vare sig du ska på solsemester, storstadsäventyr, släktträff, företagskickoff eller något annat kan du med vår sökfunktion hitta det du söker. Boka tur-och-returflyg eller enkelresor eller inkludera flygbiljetter till flera destinationer i din resplan. Med de avancerade alternativen kan du välja att bara söka efter direktflyg eller återbetalningsbara flyg, och du kan även välja vilket flygbolag och vilken kabinklass du föredrar – allt för att göra din flygresa så personlig och anpassad som möjligt.

Flexibla lösningar för en unik semester

Du väljer själv om du vill boka tur och retur eller enkel resa, och du kan inkludera upp till fem destinationer i din bokning. MrJet söker bland mängder av flygbolag och visar dig alternativ både för reguljära flygningar och lågprisflyg. Vi förstår att du har olika behov för olika resor, och det är därför vi erbjuder så många olika sök- och filteralternativ. Ibland vill man bara komma fram snabbt, och då är alternativet för direktflyg perfekt, eftersom man slipper lägga tid på att mellanlanda. Kombinera direktflyg med Business eller First Class för en lite extra lyxig upplevelse, om du till exempel har något att fira. Om du har mycket i görningen eller försöker planera en semester för ett större sällskap så är det ofta viktigt att kunna välja ett återbetalningsbart flyg om du skulle få ändrade planer.

Så hittar du billiga flyg

Ingen kunnat missa lågprisflygsrevolutionen som ägt rum de senaste åren, och flygresor fortsätter att sjunka allt mer i pris. Idag kan du flyga även på långresor med lågprisflyg och budgetbolagen blir bara fler och fler. Är du ute efter att boka billiga flyg bör dessa bolag förstås vara de första du kollar in, men det finns också andra sätt att spara på din flygbokning. Ofta varierar flygpriser beroende på när du bokar, och att vara ute i god tid är generellt sett en god ide om du vill ha det perfekta flyget till ett bra pris.

Flygerbjudanden hos MrJet

MrJet har mängder av olika flygerbjudanden som passar alla typer av resenärer, oavsett hur du vill resa. Du kan boka billiga flyg i någon av våra regelbundna reor, kolla in vår dedikerade erbjudandesida och gå med i MrJet Rewards för att börja tjäna poäng på alla dina bokningar. Ofta kan du även spara en slant genom att boka ditt flyg och ditt hotell samtidigt.