Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen

Res med MR_JET

Planera nästa flygresa med MrJet

Längtar du efter att bege dig till varmare breddgrader för en tid, eller vill du kanske uppleva ett exotiskt äventyr i någon av världens storstäder? Genom att boka flyg på egen hand kan du få en skräddarsydd, unik och ofta väldigt prisvärd semesterupplevelse. MrJet har fantastiska erbjudanden och billiga flyg till när och fjärran och låter dig boka flygresan exakt så som du vill ha den.

Hitta flyg för din perfekta resa

Det finns lika många anledningar till att boka flygresor som det finns resenärer, och det är därför MrJet ger dig alla de verktyg du behöver för att hitta det perfekta flyget för just din resa. Vare sig du ska på solsemester, storstadsäventyr, släktträff, företagskickoff eller något annat kan du med vår sökfunktion hitta det du söker. Boka tur-och-returflyg eller enkelresor eller inkludera flygbiljetter till flera destinationer i din resplan. Med de avancerade alternativen kan du välja att bara söka efter direktflyg eller återbetalningsbara flyg, och du kan även välja vilket flygbolag och vilken kabinklass du föredrar – allt för att göra din flygresa så personlig och anpassad som möjligt.

Flexibla lösningar för en unik semester

Du väljer själv om du vill boka tur och retur eller enkel resa, och du kan inkludera upp till fem destinationer i din bokning. MrJet söker bland mängder av flygbolag och visar dig alternativ både för reguljära flygningar och lågprisflyg. Vi förstår att du har olika behov för olika resor, och det är därför vi erbjuder så många olika sök- och filteralternativ. Ibland vill man bara komma fram snabbt, och då är alternativet för direktflyg perfekt, eftersom man slipper lägga tid på att mellanlanda. Kombinera direktflyg med Business eller First Class för en lite extra lyxig upplevelse, om du till exempel har något att fira. Om du har mycket i görningen eller försöker planera en semester för ett större sällskap så är det ofta viktigt att kunna välja ett återbetalningsbart flyg om du skulle få ändrade planer.

Så hittar du billiga flyg

Ingen kunnat missa lågprisflygsrevolutionen som ägt rum de senaste åren, och flygresor fortsätter att sjunka allt mer i pris. Idag kan du flyga även på långresor med lågprisflyg och budgetbolagen blir bara fler och fler. Är du ute efter att boka billiga flyg bör dessa bolag förstås vara de första du kollar in, men det finns också andra sätt att spara på din flygbokning. Ofta varierar flygpriser beroende på när du bokar, och att vara ute i god tid är generellt sett en god ide om du vill ha det perfekta flyget till ett bra pris.

Flygerbjudanden hos MrJet

MrJet har mängder av olika flygerbjudanden som passar alla typer av resenärer, oavsett hur du vill resa. Du kan boka billiga flyg i någon av våra regelbundna reor, kolla in vår dedikerade erbjudandesida och gå med i MrJet Rewards för att börja tjäna poäng på alla dina bokningar. Ofta kan du även spara en slant genom att boka ditt flyg och ditt hotell samtidigt.