Resor till Wellsboro

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Wellsboro med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Wellsboro

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Wellsboro
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Wellsboro

Drömmer du om att åka till Wellsboro? MrJet kan ordna med allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i Wellsboro.

Om du bokar någon av våra paketresor till Wellsboro, det vill säga både flygbiljetter och hotell med oss, kan du spara pengar.

Om du bokar din semester med oss finns det absolut inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med en global databas på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över kan du få allt du drömt om.

Behöver du uppmuntran för att ta steget? Vårt team arbetar hårt för att ge dig fantastiska paketpriser, så om du råkar hitta ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Från de trendigaste städerna till de mest fridfulla oaserna. Det finns äventyr att upptäcka i världens alla hörn. Nu är det äntligen dags att leta fram passet och ge sig iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Wellsboro

Besök alla sevärdheter och var öppen för nya upplevelser på en resa till Wellsboro, en stad som alltid lockar fler besökare.

I den här delen av Centrala Pennsylvania bor det omkring 3 000 människor.

Huvudstaden i Pennsylvania, Harrisburg, ligger 160 km söder om destinationen, medan Covington ligger 18 km åt öster.

När var senaste gången du hade picknick i ett parkområde? Ät, drick och gläds åt både god mat och trevligt sällskap när du besöker Pine Creek Gorge.

Ge dig själv lite tid att andas och åk till Leonard Harrison State Park och Hills Creek State Park. Här kan du slappna av och njuta av lugnet hela dagen.