Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen

Res med MR_JET

En personlig och billig semester

Är du på jakt efter en billig semester till någon drömdestination? Då har du hamnat rätt. Vi på MrJet är väl medvetna om att varje resa är unik och att det är personliga detaljer som tar resan till nästa nivå. Om din plånbok är tunn kan du hitta mängder av prisvärda alternativ, och vill du unna dig en lyxig tur finns ett minst lika fint utbud i denna prisklass. Med oss är det bara att välja och vraka. Viktigast av allt - med våra semestererbjudanden kan du få en riktigt skräddarsydd upplevelse. Du behöver inte ta ”hemester”, alltså stanna på hemmaplan, i år.

Ingen turist är den andra lik

Så vad krävs för att resan ska vara som klippt och skuren för dig? Steg nummer ett är att bestämma vad du vill få ut av din ledighet. Lockar sol och exotiska badstränder, vill du vistas i naturen eller gå på upptäcktsfärd i stadsmiljö? Vill du åka på en familjesemester, en kulturell resa, ett äventyr i romantikens tecken, eller en kombination av dessa? Du har fria tyglar och på MrJet.se är det ovanligt lätt att hitta rätt. I planeringsfasen är det bara fantasin som sätter gränserna, så se till att söka ordentligt innan du gör din semesterbokning.

Som gjort för alla ressugna

När du försöker besluta dig för en viss semester är det smart att söka och jämföra priser. Kan du vara flexibel med dina resedatum är det möjligt att fynda i sista minuten. Annars kan du boka flyg och hotell i god tid och ägna dig åt andra förberedelser i lugn och ro. För vissa resenärer är det smidigast att välja en billig paketresa online, så ingår både hotell och flyg i priset. Det är ett bra sätt att slippa onödigt krångel. Du kan filtrera sökresultaten, boka paketresa med oss, packa väskan och förbereda dig på att njuta av din ledighet.

Logi för alla smaker, åldrar och plånböcker

En viktig aspekt när du ska boka semester är att hitta rätt hotell i rätt miljö. Här är det viktigt för oss att ha en personlig touch, eftersom vi förstår att det är detaljerna som gör semestern. Vi hjälper dig att hitta en plats att sussa sött, oavsett budget och stil. På så sätt kan du trivas som fisken i vattnet. Använd en karta och se till att du gillar hotellets läge, vad gäller närhet till exempelvis stadskärna, strand och andra smultronställen. Du som vet vilka dina behov är kommer att kunna få till den perfekta semesterresan.

Skräddarsydda resor till världens alla hörn

Slå dig ner i lugn och ro med det inspirationsmaterial du vill läsa. Njut av bilder på fina hotell, läs recensioner och dröm dig bort. Väljer du att resa under lågsäsong, som varierar beroende på destinationen, kan du ibland hitta riktiga vrakpriser. Det känns alltid härligt att åka på riktigt genomtänkta semestrar, men det är också underskattat att vara spontan. Sista minuten-resor är ett utmärkt sätt att få mycket semester för pengarna. Jämför de olika alternativen och låt fantasin flöda. Varmt välkommen att planera din resa med oss.