Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen

Sök paketresor

Sök paketresor
Rum 1
Avancerade alternativ
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.
Sök paketresor
Rum 1
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.
Sök paketresor
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.
Sök paketresor
Rum 1
Fyll i det markerade fältet för {0} nedan. Datum måste falla mellan {0} och {1}. Det senaste datumet du kan ange är {0}. Det tidigaste datumet du kan ange är {0}. Datumen måste falla med minst {0} dagars skillnad. Datumen får inte falla med mer än {0} dagars skillnad. Destination och avreseort kan inte vara desamma. Vi kan endast boka mellan 1 och {0} resenärer. Ändra antalet resenärer i sökningen. Datum anges i formatet dd-mm-åååå. Vistelsen får inte vara längre än {0} nätter. Ange barnens ålder nedan. Ange ditt avgångsdatum i det här formatet: {0}. Ange ditt datum för återresa i det här formatet: {0}. Ange varifrån du ska flyga. Ange vart du ska flyga. Fyll i det markerade fältet med avreseort nedan. Fyll i det markerade destinationsfältet nedan. Ange datum för avgång i fält som markeras nedan. Avresedatum måste infalla efter det tidigare avresedatumet. Rätta till avresedatum. Varje barn i knät måste resa i sällskap med en resenär som är 12 år eller äldre. Inchecknings- och utcheckningsdatum för en del av resan måste infalla mellan ankomst- och avresedatumen. Kontrollera datumen. Återlämning kan ske tidigast två timmar efter hämtning. Se till att din hämtningstid är minst 2 timmar efter aktuell tid. Ange förarens ålder nedan. Förarens ålder måste vara mellan 18 och 99 år. Välj avreseort bland alternativen som anges. Välj destination bland alternativen som anges. Antalet tågkort kan inte överstiga antalet resenärer. Ange typ av tågkort. Tid och datum för återresa måste inträffa efter tid och datum för avresa. Ange ungdomarnas åldrar nedan. Ange pensionärernas åldrar nedan. Vissa av dina BahnCards kan inte användas tillsammans. Välj avresestation Välj ankomststation Välj giltigt avresedatum Välj giltigt datum för återresa Ange åldrar för barn som reser Ange åldrar för ungdomar som reser Ange åldrar för pensionärer som reser Avresestationen kan inte vara samma som ankomststation Ange antal resenärer (1-{0}) för resan Denna rutt stöds för närvarande inte.

En personlig och billig semester

Är du på jakt efter en billig semester till någon drömdestination? Då har du hamnat rätt. Vi på MrJet är väl medvetna om att varje resa är unik och att det är personliga detaljer som tar resan till nästa nivå. Om din plånbok är tunn kan du hitta mängder av prisvärda alternativ, och vill du unna dig en lyxig tur finns ett minst lika fint utbud i denna prisklass. Med oss är det bara att välja och vraka. Viktigast av allt - med våra semestererbjudanden kan du få en riktigt skräddarsydd upplevelse. Du behöver inte ta ”hemester”, alltså stanna på hemmaplan, i år.

Ingen turist är den andra lik

Så vad krävs för att resan ska vara som klippt och skuren för dig? Steg nummer ett är att bestämma vad du vill få ut av din ledighet. Lockar sol och exotiska badstränder, vill du vistas i naturen eller gå på upptäcktsfärd i stadsmiljö? Vill du åka på en familjesemester, en kulturell resa, ett äventyr i romantikens tecken, eller en kombination av dessa? Du har fria tyglar och på MrJet.se är det ovanligt lätt att hitta rätt. I planeringsfasen är det bara fantasin som sätter gränserna, så se till att söka ordentligt innan du gör din semesterbokning.

Som gjort för alla ressugna

När du försöker besluta dig för en viss semester är det smart att söka och jämföra priser. Kan du vara flexibel med dina resedatum är det möjligt att fynda i sista minuten. Annars kan du boka flyg och hotell i god tid och ägna dig åt andra förberedelser i lugn och ro. För vissa resenärer är det smidigast att välja en billig paketresa online, så ingår både hotell och flyg i priset. Det är ett bra sätt att slippa onödigt krångel. Du kan filtrera sökresultaten, boka paketresa med oss, packa väskan och förbereda dig på att njuta av din ledighet.

Logi för alla smaker, åldrar och plånböcker

En viktig aspekt när du ska boka semester är att hitta rätt hotell i rätt miljö. Här är det viktigt för oss att ha en personlig touch, eftersom vi förstår att det är detaljerna som gör semestern. Vi hjälper dig att hitta en plats att sussa sött, oavsett budget och stil. På så sätt kan du trivas som fisken i vattnet. Använd en karta och se till att du gillar hotellets läge, vad gäller närhet till exempelvis stadskärna, strand och andra smultronställen. Du som vet vilka dina behov är kommer att kunna få till den perfekta semesterresan.

Skräddarsydda resor till världens alla hörn

Slå dig ner i lugn och ro med det inspirationsmaterial du vill läsa. Njut av bilder på fina hotell, läs recensioner och dröm dig bort. Väljer du att resa under lågsäsong, som varierar beroende på destinationen, kan du ibland hitta riktiga vrakpriser. Det känns alltid härligt att åka på riktigt genomtänkta semestrar, men det är också underskattat att vara spontan. Sista minuten-resor är ett utmärkt sätt att få mycket semester för pengarna. Jämför de olika alternativen och låt fantasin flöda. Varmt välkommen att planera din resa med oss.