Resor till Sedona

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sedona med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sedona

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sedona
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Sedona

Resa handlar om att få nya upplevelser. När du är redo att njuta av de många sevärdheterna med flyg och hotell till Sedona, kan MrJet ordna så att du får de bästa erbjudandena på det du behöver för en oförglömlig vistelse.

Vem vill inte ha bra rabatt? När du bokar paketresor med både flyg och hotell genom oss kan du spara en rejäl slant.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit så enkelt att komma bort från vardagen.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du hittar ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Stunden är inne! Följ din äventyrslust oavsett var den leder. Varje hörn av världen är fylld av överraskningar och helt nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sedona

Upplev de många sevärdheterna i Sedona, en stad som som har något för alla.

Folkmängden i den här staden är på 10 000.

Huvudstaden i Arizona, Phoenix, ligger 160 km från Sedona, medan Rimrock ligger 25 km bort.

Montezuma Castle (kulturminne) är självklart det första du kommer att vilja upptäcka. Den här världsberömda sevärdheten kommer inte att göra dig besviken.

Att åka på semester med barnen handlar om att skapa oförglömliga minnen. När det gäller att hitta aktiviteter som hela familjen kan uppskatta får du inte missa Kids Quest och Dead Horse Ranch State Park.

Du måste inte vara ett barn för att uppskatta ett besök på Out of Africa Wildlife Park! Besökare i alla åldrar kommer att ha många möjligheter att träffa de intressanta djuren genom ett antal välgenomtänkta uppvisningar.

Känner du till skillnaden mellan en cabernet sauvignon och en merlot? Oavsett om du är en finsmakare eller en nybörjare som helt enkelt tycker om en droppe, kommer du att lära dig någonting nytt när du besöker Pillsbury Wine Company och Arizona Stronghold Vineyards på resor till Sedona. The Wine Cellar och Alcantara Vineyards är två andra stopp väl värda ett besök där du kommer att få mera ingående kunskaper om regionens vinindustri.

Starta din utekväll med lite gambling när du besöker Cliff Castle Casino. Det är en utmärkt plats att få fart på kalaset på!

I Sedona finns det många imponerande naturparker, som Bell Rock och Oak Creek Canyon. Missa inte heller Slide Rock State Park eller Cathedral Rock om batterierna behöver laddas mer.

Vår stora, blåa planet är hemvist för fantastiskt många levande växter och djur. Studera några av världens mer ovanliga varelser under ditt besök på Verde Valley Archaeology Center.

Konstälskare reser från världen över för att spana in de fantastiska samlingarna i Sedona. Lanning Gallery och Kuivato Gallery är ofta dit de går först. Om du känner för att se mer kan du fortsätta till utställningarna i Mountain Trails Galleries och Exposures International Fine Art Gallery.

Ett sätt att försöka förstå nutiden på är att ta ett djupdyk i det förflutna. Ta reda på vad som gjort den här staden till det den är idag med ett besök på Mine Museum och Clemenceau Heritage Museum.

Ett sätt att få en djupare förståelse för det förflutna är att besöka betydelsefulla, historiska sevärdheter. Besöker du Verde Canyon Railroad och Tuzigoot (naturreservat) får du chansen att uppleva historiens Sedona. Nationalmonumentet Montezuma Well och Fort Verde Park State Historic Park är också bra alternativ.

Oavsett om du är religiös eller inte är Chapel of the Holy Cross och Amitabha Stupa underbara platser när du vill ha lite lugn och ro.

När du kommer till nya städer, kom då ihåg att det ibland är de mindre omskrivna destinationerna som du kommer att återuppleva mest i minnet när du återvänder hem. Två platser som faller inom den kategorin här är Sedona Art Center och Tlaquepaque Arts and Crafts Village. Du får inte heller glömma Seven Canyons Golf Club och M Diamond Ranch.

Hotell i Sedona

Se till att boka ett boende i Sedona i god tid. Börja med att ta hjälp av vår reseguide. Här kan du hitta över 42 boenden att välja på.

Om du är ute efter ett enkelt rum utan överflödig lyx är Cedars Resort på 20 W Highway 89a ett bra alternativ. Ett annat hotell som erbjuder utmärkt service till ett lågt pris är Saad Suites på 390 Jordan Road. Två andra boenden som kan vara värda att kika på är Adobe Grand Villas och L'Auberge de Sedona. Dessa lyxigare hotell passar perfekt för de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt under sin vistelse.