Resor till Key West

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Key West med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Key West

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Key West
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Key West

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Key West till alla fantastiska äventyr under vistelsen så att din semester i Key West blir så bra den någonsin kan bli.

Ta chansen att spara stort genom att boka både flygbiljetter och boende med oss.

Med allt du någonsin kan tänka dig bara några få klick bort har det aldrig varit lättare att planera det perfekta äventyret. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen gör att du kan ge dig iväg tidigare än du tror.

Dessutom erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Var och en har sina egna unika reseplaner. Vare sig dina inkluderar avkopplande lyx vid stranden eller rafflande äventyr finns vi här för att hjälpa dig att hitta det som passar just dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Key West

Är du redo att ta ledigt och resa till Key West? På MrJet finns all information och inspiration du behöver.

Det är förstås inte bara byggnaderna och sevärdheterna som gör en stad unik, det är också människorna. Här bor det 25 000 invånare.

Destinationen ligger 690 km från Tallahassee, huvudstaden i Florida, och 40 km från Cudjoe Key.

Audubon House and Tropical Gardens och Ernest Hemingway Home and Museum är bland de mest omtyckta sevärdheterna här.

Dyk ned i havet och lär känna några spännande varelser som lever där på Key West Aquarium. Det allra bästa är att du inte behöver bli blöt!

Platser som Key West Butterfly and Nature Conservatory bidrar till att att skydda naturen. Den omfattande växtsamlingen som finns här är imponerande.

Om solen är framme kan du packa en picknickkorg, hitta en filt, och få lite sol i Nancy Forrester's Secret Garden.

Ta med solglasögonen, boken och badringen och sätt dig i solen på Smathers Beach eller Praia do Sul. Higgs Beach är också värd ett besök om du har tid.

Känner du att det är dags att ladda om batterierna? Då är de vackra miljöerna kring Bahia Honda State Park and Beach och Fort Zachary Taylor Historic State Park det perfekta botemedlet. Key West National Wildlife Refuge är också ett reservat med en oslagbar natur som inte får missas.

Är du intresserad av vad som händer i våra hav? På Florida Keys National Marine Sanctuary kan du lära dig mer om hur man försöker bevara ekosystemen i våra hav.

Kolla upp de kommande evenemangen på Ripley's Believe It or Not eller Key West Shipwreck Museum. Här kan du lära dig något nytt och njuta av lugnet. Det kan vara värt att besöka Heritage House Museum och Oldest House Museum and Garden.

Skeppsbygge och navigeringsteknik har spelat en vital roll för utvecklingen i många länder över hela världen. För mer information om sjöfartens historia i området, hissa segel mot Mel Fisher Maritime Museum.

Man behöver inte vara äventyrare för att bevittna alla otroliga under i världen, i synnerhet när man har Florida Keys Eco - Discovery Center. Rummen här är fyllda med unika arter och fascinerande montrar.

Köp dig en kaffe och spendera dagen med att vandra runt i utställningarna som Key West Art and Historical Society och Key West Museum of Art and History har att erbjuda. De är fulla av intressanta konstverk och har något för alla smaker.

När du tar dig till Key West Cemetery och Harry S. Truman Little White House får du en inblick i regionens historia. Om det inte är nog för att släcka din historiska törst kan det vara värt att besöka Schooner Western Union och Custom House Museum.

Planera ett besök till Fort East Martella museum och galleri, en byggnad som en gång i tiden var betydelsefull för regionens försvar, och föreställ dig attackerna som dess murar för hundratals år sedan utsattes för.

Southernmost Point är ett mycket uppskattat landmärke som utan tvekan kommer figurera på dina mest älskade semesterkort.

Key West Lighthouse and Keeper's Quarters Museum har varit en ledstjärna för många skepp under årens lopp. Det är också en utmärkt plats för att ta några semesterfoton.

Ta en paus från all sightseeing och slappna av med lite underhållning istället. På Red Barn Theater och Key West Film Society kan du se flera förstklassiga föreställningar. Vill du se mer? Då ska du ta reda på vad som händer på Red Barn Theatre också.

Du kommer att gilla att kolla in Robbie's.