Resor till Columbus

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Columbus med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Columbus

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Columbus
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Columbus

Drömmer du om att åka till Columbus? MrJet är mästare på personliga resor, med flyg och hotell till Columbus, vare sig det gäller långa expeditioner eller weekendlånga resor.

Genom att boka flygbiljetter och hotellrum tillsammans hjälper vi dig att spara pengar.

Kolla igenom vårt breda nätverk av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 internationella hotell. Oavsett vart du väljer att åka kan du flyga med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Rädd att du inte ska få det bästa priset? Boka en paketresa idag och om du råkar hitta ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar MrJet det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Vi kan hjälpa dig att förlora dig själv i allt från färgstarka storstäder till lugna tillflyktsorter. Så packa dina väskor och låt din inre kompass styra. Nu är det dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Columbus

Kan du inte sluta tänka på att resa till Columbus? Vilket slags äventyr du än är ute efter finns det gott om möjligheter.

Columbus ligger cirka 1 100 km väster om landets huvudstad, Washington.

Se efter vad som händer vid Columbus-Belmont State Park. Området är mycket populär bland de som bor här.

Är det äntligen dags för en upptäcktsfärd? Då vill vi rekommendera Bardwell, Kentucky och Clinton, Kentucky. Dessa mysiga platser ligger bara en kort sträcka från Columbus, 15 km respektive 15 km bort.

När det är dags att bli ett med äventyraren inom dig kan du prova på bergsklättring. Dock finns det få bättre sätt att uppleva områdets natur och landsbygd än med vandringar.

Fiske från land och viltsafari är två sätt att koppla av om de hetsiga turistgrupperna gör dig lite stressad.

Du kan uppleva Västra Kentucky från ett helt nytt perspektiv om du bara ger dig ut från torra land. Området är nämligen en perfekt lekplats för dig som vill prova på vattenaktiviteter, som bad och båtturer.

Du kan förvänta dig mycket spänning i luften omkring den 4 juli. Lokalbefolkningen förbereder sig för USA:s självständighetsdag, en dag med firande i hela landet.

Behöver du veta var den närmaste flygplatsen ligger? Det är Barkley Regional, som ligger 45 km nordöst om Columbus.