Resor till Atlas

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Atlas med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Atlas

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Atlas
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Atlas

Atlas kallar. Låt MrJet se till att du får de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Atlas.

Om du bokar både flyg och boende med oss får du extra pengar att ha roligt för under vistelsen.

Med allt du vill ha på ett enda ställe är det enkelt att arrangera det perfekta äventyret. Över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell världen över gör att du kan ge dig av på nolltid.

När du bokar din paketresa med MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vi jobbar för att hjälpa dig att släcka din törst efter äventyr! Vare sig du vill snorkla bland reven eller kasta dig in i det lokala kulturlivet, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Atlas

Illinois kallar! Här kan du hitta tips som hjälper dig göra din resa till Atlas oförglömlig.

Om du beger dig 150 km från Atlas hamnar du i den spännande staden Jefferson City.

Du kan upptäcka många vackra naturattraktioner runt omkring Atlas. Missa inte Mark Twain Cave, 30 km bort, och Siloam Springs State Park, 40 km bort.

Vidga dina vyer med en tur till Pittsfield, bara 20 km bort. Här kan du strosa runt bland fantastiska sevärdheter som Old Orchard Country Club och King Park. Vi rekommenderar också Clarksville, 25 km bort. Ramsey Creek Church och Clarksville State Game Refuge är några av de sevärdheter som du kan besöka här.

Har du lust att boka en natt i Hermann? Staden ligger endast 100 km bort och är perfekt att utgå från för den som vill upptäcka Stone Hill Winery (vingård), OakGlenn Vineyards and Winery och Hermannhof Vineyards. Du hittar också Adam Puchta & Son Winery och Deutschheim State Historic Site i närheten.

Aktiviteter som terrängcykling och bergsklättring gör det riktigt roligt att ge sig ut och upptäcka regionen.

När det handlar om avkoppling finns det inget som slår att ta sig ut i friska luften och prova på cykelturer eller fiske från land.

Det är alltid spännande att planera en resa, men ibland kan det vara skönt att låta någon annan ta över. Segway-turer och stadsvandringar är några mindre stressiga sätt att upptäcka regionen.

Vill du prova på aktiviteter som inte är på torra land? Illinois är en fantastisk region för alla som känner för att prova på bad eller kanotpaddling.

Områdets naturhistoriska museer och historiska museer svämmar över av inressanta saker att se. Du kommer definitivt hitta något som passar dig.

Atlas ligger omkring 45 km från Quincy Regional-Baldwin Field (UIN), som är den närmast belägna flygplatsen. Se till att du har extra tid för att ta dig dit, så du inte missar incheckningen.