Resor till Charleston

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Charleston med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Charleston

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Charleston
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Charleston

Att resa handlar om att uppleva nya saker. När du är redo att unna dig själv de otaliga sevärdheterna med flyg och hotell till Charleston, kan MrJet hjälpa dig att hitta den bästa dealen på det du behöver för en minnesvärd semester.

Om du bokar både flygresa och boende genom oss har du mer pengar kvar att spendera.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över, är det lätt att få en paus från vardagen.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa med MrJet idag och om du lyckas hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en pulserande metropol eller en lugn oas, så hjälper vi dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Charleston

Packa resväskan och ta på dig promenadskorna. Din resa till Charleston bjuder på en mängd överraskningar.

Cirka 120 000 människor bor i den här delen av South Carolinas kust.

Destinationen ligger 170 km från huvudstaden i South Carolina, Columbia, och 20 km från Rantowles.

Om du planerar en semester i Charleston för familjen, kan utflykter till Whirlin' Waters Adventure Waterpark och Barnmuseet i Lowcountry roa alla. Om ni vill ha lite mer äventyr är Mount Pleasant Sports Complex och Splash Zone Waterpark ytterligare några alternativ.

Dyk rätt ned i en färggrann undervattensvärld på South Carolina Aquarium. Men egentligen är det kanske bättre att stanna kvar på land. En del av de här djuren är inte att leka med!

Ta en paus från all sightseeing och koppla av i gräset när du besöker Waterfront Park och White Point Gardens. Cannon Park och Washington Square är ytterligare två mötesplatser där du kan uppleva lite grönska.

Oavsett om du söker efter en stadskarta, broschyrer eller inspiration på saker att se och göra, kommer du att hitta det hos Charleston turistinformation. Red Top Welcome Center of Charleston är också en utmärkt källa till information.

Gå en promenad, läs en bok eller bara njut av lugnet på Folly Beach County Park eller Kiawah Beachwalker Park, två av områdets bästa stränder.

I Charleston kan du hitta massor av vackra och imponerande naturparker, såsom Congaree National Park och Givhans Ferry State Park. Vill du se mer? Då måste du också se det unika djurlivet vid Wannamaker County Park och Cypress Gardens.

På Confederate Museum och American Military Museum och du gå runt bland massor av fängslande utställningar. Fråga personalen om deras kommande evenemang. Karpeles Manuscript Library Museum och Macaulay Museum of Dental History är två andra museer som rekommenderas bland resenärer.

Anropar alla sjöbjörnar! Det är dags att gå ombord och bättra på kunskaperna om regionens maritima förflutna på USS Yorktown och Ubåten H.L. Hunley. När du väl känner dig stabil på däck, gå då vidare till Patriots Point och Patriots Points sjöfartsmuseum för fler sjörelaterade historier och artefakter.

Släpp din kreativitet fri med ett besök på Boone Hall Plantation och trädgårdar, där du inte kan undgå att bli inspirerad av det senaste och bästa inom vetenskapsteknik och innovation.

Förbättra dina kunskaper om naturen när du besöker Mace Brown Museum of Natural History. Med tanke på all information som finns och alla ovanliga arter som finns att se, kanske du måste tillbringa hela dagen här!

Vilken typ av konst du än gillar kommer du hitta den i Charleston. Starta dagen med ett besök på konstgallerierna i Gibbes Museum of Art och City Gallery at Waterfront Park. Du borde också ta reda på vilka evenemang som erbjuds i Pink House Gallery och Halsey Institute of Contemporary Art på resor till Charleston.

Res bakåt i tiden och utforska dåtidens Charleston och området runtom genom att besöka Charleston Museum och Summerville Dorchester Museum.

Att besöka The Citadel och Medical University of South Carolina är som att resa tillbaka i tiden. De är utmärkta val för dig som vill lära dig mer om historiska Charleston. Om du har tid över borde du också besöka Middleton Place och Drayton Hall.

Se till att gå över Pitt Street Bridge under din vistelse i Charleston. Denna bro har stått här under många år och ger kvarteret en koppling till det förflutna.

Besök de två otroliga försvarsfästena Fort Sumter National Monument och Fort Moultrie National Monument och beundra deras fantastiska arkitektur samtidigt som du lär dig om deras turbulenta förflutna.

Utforska regionens religiösa traditioner genom att besöka St. Philip's Church och French Huguenot Church. Ett annat alternativ är att ta reda på om det finns rundturer av St. Michael's Episcopal Church och Johannes Döparens katedral.

När du utforskar nya länder, tänk då på att det ibland är de mindre kända sevärdheterna som du kommer att återuppleva mest i minnet när du återvänder till vardagen. Två platser som faller inom den kategorin i Charleston är Fort Jackson och Coosaw Creek Country Club. Alternativt kan du besöka Charleston County Public Library och Snee Farm Country Club.

Hotell i Charleston

Med så många prisvärda boenden runt omkring Charleston är det inte lätt att välja. Men vi på MrJet har gjort det lättare. Här hittar du just nu över 86 boenden samlade.

Boenden i Charleston erbjuder allt från enklare rum till rum med allt du kan önska dig. Om du är ute efter ett hotell som inte tänjer på plånboken för mycket kan du boka in dig på Days Inn Historic District vid 155 Meeting St eller Mainstay Suites vid 400 Magrath Darby Blvd. Du kan istället låta den erfarna personalen på Wentworth Mansion eller The Restoration behandla dig som kunglighet. Du är trots allt på semester!