Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen

Hotell

Sök hotell
Rum 1
Flygbolagets åldersregler öppnas i nytt fönster
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.

Spara upp till 8% Boka flyg + hotell samtidigt*

Boka samtidigt och spara!

Sök paketresor
Rum 1
Avancerade alternativ
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.
Sök paketresor
Rum 1
Välj om barn under två år ska ha en egen sittplats eller sitta i knät.
Sök paketresor
Rum 1
Fyll i det markerade fältet för {0} nedan. Datum måste falla mellan {0} och {1}. Det senaste datumet du kan ange är {0}. Det tidigaste datumet du kan ange är {0}. Datumen måste falla med minst {0} dagars skillnad. Datumen får inte falla med mer än {0} dagars skillnad. Destination och avreseort kan inte vara desamma. Vi kan endast boka mellan 1 och {0} resenärer. Ändra antalet resenärer i sökningen. Datum anges i formatet dd-mm-åååå. Vistelsen får inte vara längre än {0} nätter. Ange barnens ålder nedan. Ange ditt avgångsdatum i det här formatet: {0}. Ange ditt datum för återresa i det här formatet: {0}. Ange varifrån du ska flyga. Ange vart du ska flyga. Fyll i det markerade fältet med avreseort nedan. Fyll i det markerade destinationsfältet nedan. Ange datum för avgång i fält som markeras nedan. Avresedatum måste infalla efter det tidigare avresedatumet. Rätta till avresedatum. Varje barn i knät måste resa i sällskap med en resenär som är 12 år eller äldre. Inchecknings- och utcheckningsdatum för en del av resan måste infalla mellan ankomst- och avresedatumen. Kontrollera datumen. Återlämning kan ske tidigast två timmar efter hämtning. Se till att din hämtningstid är minst 2 timmar efter aktuell tid. Ange förarens ålder nedan. Förarens ålder måste vara mellan 18 och 99 år. Välj avreseort bland alternativen som anges. Välj destination bland alternativen som anges. Antalet tågkort kan inte överstiga antalet resenärer. Ange typ av tågkort. Tid och datum för återresa måste inträffa efter tid och datum för avresa. Ange ungdomarnas åldrar nedan. Ange pensionärernas åldrar nedan. Vissa av dina BahnCards kan inte användas tillsammans. Välj avresestation Välj ankomststation Välj giltigt avresedatum Välj giltigt datum för återresa Ange åldrar för barn som reser Ange åldrar för ungdomar som reser Ange åldrar för pensionärer som reser Avresestationen kan inte vara samma som ankomststation Ange antal resenärer (1-{0}) för resan Denna rutt stöds för närvarande inte.

Billiga hotell som passar den du är

Vi på MrJet förstår att semestern handlar om mer än priset eller ens destinationen – det är mycket som måste klaffa för att resan ska bli perfekt. Hotellet är just en sådan aspekt. När hotellvistelsen inte blir som du föreställt dig känns det motigt, även om resan i övrigt är underbar. Därför hjälper vi dig att hitta hotell där du får en riktigt personlig upplevelse. Hos oss finns mängder av alternativ som passar som hand i handske. Vi hjälper dig hitta rätt hotell för dina behov, så att du kan undvika fallgroparna.

Unikt semesterboende i världens alla hörn

Du som är på jakt efter ett skräddarsytt hotellerbjudande har hamnat rätt. Med oss kan du välja och vraka. Funderar du på en resa med familjen, eller vill du festa loss på sydligare breddgrader tillsammans med kompisgänget? Det finns familjehotell som sätter fokus på komfort och barnvänliga aktiviteter, en bit bort från alla glada festprissar. Det gäller att välja det alternativ som passar just dig. Åker du på affärsresa behövs kanske konferenslokaler på hotellet, men ska du på semester med din käresta gäller det snarare att boka hotell i vackra miljöer. Vi föreslår att du först sätter dig ner och funderar på vad det är du vill ha ut av semestern.

Bara din fantasi som sätter gränserna

Många resenärer hoppas helt enkelt på det bästa när det kommer till hotellbokning. Det är svårt att veta hur rummen och omgivningen kommer att se ut i verkligheten, men om du läser på ordentligt ska det gå att hitta rätt. Det är bara du som vet huruvida du planerar utfärder från tidig morgon till sen kväll, eller om du vill ha ett spahotell där du kan vistas hela dagarna. I de flesta fall börjar resplaner med att välja destination, men ibland är det spännande att låta ett särskilt lockande hotell bestämma resmålet. Att boka genom att söka efter bäst hotellerbjudande är ytterligare sätt att planera en unik semester.

Hotellerbjudanden för alla smaker

När du tänkt efter ordentligt är det dags att jämföra priser och filtrera sökresultaten. Unna dig först att beundra bilderna på alla härliga hotell. Det är inspirerande att drömma sig bort till dessa platser, som så uppenbart är anpassade för att du ska kunna njuta till fullo. Därefter är det dags att fatta vissa beslut. Vilken slags kultur och komfort vill du unna dig att uppleva denna gång? Fundera sedan på hotellets läge. Vill du ha gångavstånd till havet eller är det viktigare att ha nära till stadskärnan? Om du bestämmer dig redan nu slipper du att missa några fina smultronställen.

Packa väskan inför hotellvistelsen!

Ingen turist är den andra lik, men du kan skräddarsy semestern genom att boka hotell online. På MrJet.se förstår vi att fantasin och kreativiteten bor i oss alla - och de flesta resenärer vet precis vad de är ute efter om de får tillräckligt bra alternativ. Hos oss finns logi som passar alla stilar, åldrar och plånböcker. Det finns förstås andra sätt att göra vistelsen till din, genom att lära dig om resmålets historia, eller bara ta med din favoritdeckare. Denna personliga touch lägger grunden för en oförglömlig semester.