Resor till Boston

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Boston med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Boston

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Boston
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Boston

Redo att boka flyg och hotell till Boston? Med hjälp av experterna på MrJet kan du sätta ihop ett äventyr du alltid har drömt om.

Om du bokar flyg och hotellrum på samma gång kan du spara stort.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell. Du når dem med bara ett par klick. Så sluta tveka och börja planera den perfekta resan.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och för över skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa dina väskor. Oändliga äventyr väntar på dig bakom varje hörn och vi är här för att hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Boston

Är du redo att lämna kontoret och boka en resa till Boston? På MrJet finns all information och inspiration du behöver.

Folkmängden i den här staden är på 600 000.

Den här dynamiska och spännande destinationen är välkänd för Boston Museum of Fine Arts och Harvard Square. Glöm inte Copley Place och Boston Common.

Om du planerar en semester i Boston för hela familjen, kan turer till Salem vaxmuseum och Drumlin Farm Wildlife Sanctuary passa för alla. Om ni vill ha lite mer äventyr är Salem Willows Park och Moose Hill Wildlife Sanctuary några fler alternativ.

Genom glaset kan du titta på de olika undervattensdjuren när de simmar runt i bassängerna på New England Aquarium.

Ta med barnen till Franklin Park Zoo eller Broadmoor Wildlife Sanctuary och se hur de fascineras! De kan komma nära en del otroliga djur och lära sig om hur viktigt det är att vårda djuren och miljön.

Efter en heldag med sightseeing måste du längta efter ett par öl? Detta område har flera populära bryggerier, så allt du behöver göra är att stanna till vid första bästa. Om du har svårt att välja är Samuel Adams Brewery och Harpoon Brewery två vi rekommenderar starkt.

Känn spänningen i luften när de skickliga förarna på F1 Boston tävlar om första platsen. Bilarnas starka motorer är verkligen värda att se.

Boston har några allmänna grönområden där du kan hitta många olika växter. Back Bay Fens (friluftspark i Boston) och Lynch Park är två måsten.

Känner du för lunch ute i det fria? Ta med smörgåsar och chips och stanna vid Boston Public Garden eller Arnold Arboretum för en trivsam och avkopplande picknick. Alternativt kan du gå ut och få lite träning när du besöker Columbus Park eller Charles River Esplanade.

Oavsett om du vill upptäcka den mest populära restaurangen eller vad som finns att göra efter mörkrets inbrott, kommer du att hitta det du letar efter på Lexington Visitors Center eller Faneuil Hall turistbyrå. Concord Visitors Center och Charlestown Navy Yard Visitor Center (turistinformation) är två andra användbara platser för senaste nytt om vad som sker i staden.

Njut av en härlig stunds avslappning vid Walden Pond eller Prankers Pond (sjö), några av traktens vackraste naturområden.

Älskar du att utforska nya stränder? Då ska du boka in en dag på underbara Revere Beach. Siste man i är en badkruka!

Du har förmodligen redan sett områdets bästa affärer och museum, men kom ihåg att Boston har flera vackra naturreservat också. Castle Island och Breakheart Reservation (naturreservat) är perfekta platser att besöka om du vill komma ut ett tag. Cochituate nationalpark och Minute Man National Historical Park är två andra naturreservat som du inte heller får missa.

Gå runt i de imponerande salarna, prata med den trevliga personalen och utforska de engagerande utställningarna på Boston Children's Museum och Salem Witch Museum. Larz Anderson Auto Museum (bilmuseum) och Hull Lifesaving Museum är också två populära museer som rekommenderas bland turister.

Från designen bakom olika båtar till de instrument som finns ombord, kommer de saltstänkta utställningsföremålen på USS Friendship och US Naval-fartygsmuseum och USS Salem att tilltala alla som är intresserade av Boston's sjöfartshistoria.

Vetenskapens fantastiska värld slutar aldrig att förvåna. Bättra på dina kunskaper om det senaste och bästa inom innovation och teknik på Museum of Science och MIT Museum. För ännu fler revolutionerande artefakter och föremål, lägg till Warren Anatomical Museum och Collection of Historical Scientific Instruments på din upptäcktsfärd.

Vi är lite osäkra på hur Semitic Museum och Harvard Museum of Natural History har lyckats få plats med så många av planetens fascinerande artefakter i bara två utrymmen. Ett besök i endera kommer att sluka dig hela dagen. När det gäller naturen får man aldrig se allt, men det skadar då inte att försöka! För ännu fler underliga arter, lägg till Peabody arkeologiska och etnologiska museum i din resplan.

Med en sådan variation av utmärkta konstutställningar att besöka kanske du behöver tips om vilka du ska gå till. Vi rekommenderar att du köper en stark kaffe och styr kosan mot Institute of Contemporary Art eller Isabella Stewart Gardner Museum. Om du vill se mer kan du fortsätta mot Peabody Essex Museum och Rose Art Museum.

Lystring historieälskare! Ni kan upptäcka mer om denna regions intressanta och mångfasetterade förflutna på USS Constitution Museum och John F. Kennedy Library and Museum. Du kan också utforska fascinerande utställningar som gör historien mer levande i Boston Tea Party Ship och Museum of African American History.

Det är aldrig bortkastat att lära dig om historia. Låt Boston University och Harvard University ge dig en djupare förståelse för regionens förflutna. Varför inte också prova på Northeastern University och Bunker Hill Monument?

När du utforskar staden kommer du antagligen gå förbi Longfellow-bron. Denna historiska bro byggdes för länge sedan och kommer med största sannolikhet också stå kvar om hundra år.

Besök de två imponerande fortifikationerna Fort Warren och Fort Sewall och beundra deras fantastiska arkitektur medan du lär dig om deras dramatiska historia.

Omge dig med både historia och spiritualitet genom ett besök vid Old North Church och Trinity Church Boston. Ett annat alternativ är att fråga om man kan få en rundtur av Park Street Church och Old South Church (kyrka).

Du ska inte tro att du har gjort allt när du har varit vid de mest ökända turistattraktionerna i Boston! Här finns fortfarande mycket kvar att utforska. Varför inte ta dig tid att besöka Boston Athenaeum och Mapparium? Missa inte heller Boch Center och Mary Baker Eddy Library.

Hotell i Boston

I vår reseguide hittar du flera rekommenderade platser att bo på. Det gör det betydligt enklare för dig att boka ditt perfekta boende i Boston.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för att bo en natt i Boston. Beacon Hill Hotel & Bistro vid 25 Charles Street och Harvard Square Hotel vid 110 Mount Auburn Street är två alternativ för dig som vill komma undan billigt. Du kanske hellre vill leva som en kung eller drottning medan den erfarna personalen på Mandarin Oriental Boston tar hand om alla dina behov? Four Seasons Hotel Boston är ett annat bra alternativ för de som vill unna sig på semestern.

En höjdpunkt när du reser till Boston är Boston Museum of Fine Arts. Om du föredrar att bo ett stenkast bort från denna välkända sevärdhet så är både Residence Inn by Marriott Boston Back Bay/Fenway och Global Luxury Suites at Kenmore Square bra val.