Resor till Ravello

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ravello med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Ravello:

Villa Cimbrone
Hotel Club Due Torri
Locanda Costa Diva
Casa Angelina

Semesterpaket i Ravello på fyra nätter

Villa Cimbrone
Hotel Club Due Torri
Locanda Costa Diva
Casa Angelina

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ravello

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ravello
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Ravello

Vi tror att varje resenär är unik och du är inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den mest passande semestern med flyg och hotell till Ravello för dig och ditt resesällskap.

Genom oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Ta en paus från vardagens rutiner med med några enkla musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 hotell världen över är du aldrig långt från härliga nya upplevelser.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Alla har vi våra egna unika resedrömmar. Vare sig dina inkluderar rofyllda dagar på stranden eller nya upptäckter vill vi hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Ravello

På en resa till Ravello finns mycket att se, göra och uppleva för alla besökare. Läs mer för att få veta mer om de mest imponerande sevärdheterna.

Gör dig redo att träffa några nya vänner! Omkring 2 000 människor bor i Amalfikusten.

För att komma till Ravello från Rom, landets huvudstad, måste du åka 230 km åt sydöst. En annan bra referenspunkt är Minori, som ligger 2 km åt nordöst.

Gillar du att bada? Då ska du boka in en dag på den fina stranden Castiglione strand. Sisten i är en badkruka!

En utflykt till Villa Rufolo och Rufolo-trädgårdarna är ett perfekt sätt att utforska stadens historia och kultur.

Du behöver inte vara religiös för att utforska Ravellos katedral och Chiesa di San Francesco, två platser som har hyllats för sin historiska och religiösa betydelse. San Pantaleone-kapellet och San Giovanni del Toro-kyrkan är ytterligare några historiskt viktiga religiösa platser att utforska.

Oavsett hur fullproppat ditt sightseeing-schema är, ska du alltid försöka avsätta lite tid för att lära känna ett av stadens intressanta torg. Ta en välbehövd paus och upplev den lokala sammanhållningen på Piazza Vescovado.

Ta reda på vad som händer på Oscar Niemeyers konserthus. Den enastående underhållningen här rekommenderas av många.

Hotell i Ravello

Längtar du efter att hitta ditt boende i Ravello? Låt oss på MrJet hjälpa dig. Vi har nämligen fler än 176 rekommenderade boenden samlade i vår reseguide.

Som tur är finns det rum för alla plånböcker i Ravello. Om du vill spara pengar utan att dra ned på kvalitet kan du boka in dig på Belmond Hotel Caruso (Piazza San Giovanni Del Toro 2) eller Il Frantoio (Via Francesco Russo, 36). Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bokar in dig på Monastero Santa Rosa Hotel & Spa eller Villa Cimbrone kan du förvänta dig en fantastisk upplevelse.