Resor till Furore

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Furore med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Furore:

Albergo Diffuso Bacco Furore
Hotel Regina Sorrento
Hotel Rufolo
Grand Hotel La Pace
Locanda Costa Diva

Semesterpaket i Furore på fyra nätter

Albergo Diffuso Bacco Furore
Hotel Regina Sorrento
Hotel Rufolo
Grand Hotel La Pace
Locanda Costa Diva

Semesterpaket i Furore på sex till sju nätter

Il Capri Hotel
Hotel Syrene
Hotel La Vega
Villa San Felice
Sina Flora Capri

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Furore

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Furore
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Furore

Dagdrömmer du om Furore? MrJet är riktiga experter på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Furore, vare sig det gäller flera månaders expeditioner eller uppfriskande miniresor.

Vad sägs om mer pengar på banken? Du kan spara en bra slant genom att välja att fixa både flyg och hotellrum med oss.

Med en databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella boenden kan du välja och vraka oavsett var du är på väg.

Kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Låt oss hjälpa dig att hitta äventyrslusten! Vare sig du planerar att simma med delfiner eller varva ner på en avlägsen ö, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Furore

Om du vill få en bättre bild av Salerno ska du passa på att utforska de olika områdena i staden. Furore, som ligger 60 km väster om centrum, är bara en av många delar i stadens fascinerande historia. När du har tagit dig av planet, hämtat ditt bagage och lämnat flygplatsen är det bara en sista anhalt kvar. Åk 35 km åt sydöst så kommer du snart kunna krypa ner i en bekväm säng.

Några av stadens främsta turistattraktioner finns utspridda i närheten av Furore, och Romerska villan och Villa Rufolo är troligtvis de mest imponerande. Se dessutom till att få med Grotta di Smeraldo och Kyrkan Santa Maria Assunta på ditt sightseeingschema. Ett bra sätt att få ett bättre helhetsintryck av denna fantastiska stad är att strosa runt i några av dess olika områden. Så se till att bege dig till närbelägna Fiordo di Furore och Conca dei Marini och upplev vad de har att erbjuda.

Det finns alla sorters skatter utspridda längs med kusten. Varför inte ta med dig en hink och undersöka Amalfi-stranden, Spiaggia Grande, Marina di Praia och Spiaggia del Fornillo?

Ta dig tillbaka i tiden när du besöker Museo Arsenale Amalfi, Museo Civico, Palazzo Murat och Rufolo-trädgårdarna. Dessa urgamla platser har gott om intressanta historier att dela med sig av.

Duomo di Amalfi, Ravellos katedral, Chiesa di San Francesco och San Pantaleone-kapellet ger turister chansen att lära sig mer om områdets spirituella sida.

Hotell i Furore

Är det äntligen dags att välja ett boende i Furore? I vår reseguide hittar du fler än 221 populära boenden. Se bara till att du bokar tidigt.

Om du är ute efter ett enklare rum utan överflöd är Belmond Hotel Caruso på Piazza San Giovanni Del Toro 2 ett bra alternativ. Ett annat boende som erbjuder utmärkt service till ett lågt pris är Villa Fiorentino på Via Guglielmo Marconi 150. Du kan istället låta den erfarna personalen på Le Sirenuse eller Monastero Santa Rosa Hotel & Spa behandla dig som kunglighet. Du är trots allt på semester!