Resor till Positano

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Positano med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Positano:

Villa Cimbrone
Hotel Club Due Torri
Locanda Costa Diva
Casa Angelina

Semesterpaket i Positano på fyra nätter

Villa Cimbrone
Hotel Club Due Torri
Locanda Costa Diva
Casa Angelina

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Positano

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Positano
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Positano

Positano väntar. Låt MrJet se till att du får de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Positano.

Skulle det sitta bra med mer pengar att spendera? Du kan spara rejält om du väljer att ordna både flygbiljetter och boende genom oss.

Skapa den perfekta semestern när du väljer bland vårt stora utbud av flygbolagspartners och över 500 000 hotell världen över.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden. Kan det bli bättre?

Är du redo att lyssna till din inre äventyrare? Från livliga storstäder till oanade äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Positano

Att besöka en ny plats är alltid en rolig upplevelse, så varför inte resa till Positano?

Cirka 2 000 människor bor i den här staden.

Om du åker 220 km åt nordväst från Positano kommer du till huvudstaden i landet, Rom. Om du reser 4 km åt sydöst, kommer du till Praiano.

Ta en långpromenad, doppa tårna i havet eller njut av stillheten på Spiaggia Grande eller Spiaggia del Fornillo, två omtyckta stränder i området.

Ta på träningsskorna, packa ner ett mellanmål och ta en dagsutflykt till Sentiero degli Dei.

Ge dig iväg på en resa bakåt i tiden genom att besöka Palazzo Murat och Positanos rådhus, två av de viktigaste historiska sevärdheterna Positano har att erbjuda.

Söker du svar på några av de stora frågorna i livet? Passa i så fall på att besöka Kyrkan Santa Maria Assunta, en historisk och helig plats i området.

Piazza dei Mulini är en riktigt bra plats för att uppleva den myllrande omgivningen och få en bättre bild av den livfulla staden. Om du känner dig lite extra social är det bara att småprata med en av lokalborna. Och vem vet, du kanske får reda på några tips om vad du inte får missa under ditt besök.

Hotell i Positano

Med så många prisvärda boenden omkring Positano kan det kännas svårt att välja. Men vi på MrJet har gjort det lättare. Just nu har vi inte mindre än 206 boenden samlade.

Som tur är finns det rum för alla plånböcker i Positano. Om du satsar på att spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka ett rum på Villa Fiorentino (Via Guglielmo Marconi 150) eller Palazzo Margherita Positano (Via Guglielmo Marconi 45). Om du däremot känner för att skämma bort dig själv är Le Sirenuse och Casa Angelina Lifestyle Hotel två utmärkta alternativ.