Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Amalfi

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Stockholm till Amalfi med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till NAP? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Amalfi på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Amalfi från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till NAP från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Amalfi. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Amalfi

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Amalfi - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Amalfi. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Amalfi

Se alla 256 boenden i Amalfi

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Marina Riviera

Hotel Marina Riviera

Via P Comite 19, Amalfi, SA
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell med romantisk prägel ståtar med ett utmärkt läge vid havet, nära Sorrento Peninsula, Amalfi-stranden och Amalfis katedral. Atrani strand och Amalfi ...

  Hotel Marina Riviera1 403 kr

  21 okt. - 22 okt.

  Hotel Marina Riviera1 403 kr
  NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi

  NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi

  Via Annunziatella 46, Amalfi, SA
   5.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i lyxstil ligger nära stranden i Amalfi, i samma region som Terminal Traghetti.

   NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi3 367 kr

   5 okt. - 6 okt.

   NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi3 367 kr
   Santa Caterina

   Santa Caterina

   S.S. Amalfitana, 9, Amalfi, SA
    5.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell på stranden i Amalfi ligger en kvarts promenad från Sorrento Peninsula och Amalfi hamn. Amalfi-stranden och Amalfis katedral ligger också 2 km ...

    Santa Caterina4 522 kr

    18 okt. - 19 okt.

    Santa Caterina4 522 kr
    Hotel Bellevue Suite

    Hotel Bellevue Suite

    Via Mauro Comite, n. 26, Amalfi, SA
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell ligger nära stranden, endast 2 km från Amalfi hamn, Amalfis katedral och Museo Arsenale Amalfi. San Pancrazio-kyrkan (Chiesa di San Pancrazio) och ...

     Hotel Bellevue Suite708 kr

     16 okt. - 17 okt.

     Hotel Bellevue Suite708 kr
     Hotel Amalfi

     Hotel Amalfi

     Via Dei Pastai 3, Amalfi, SA
      3.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i centrala Amalfi ligger nära Sorrento Peninsula och Amalfis katedral. Amalfi-stranden och Amalfi hamn ligger också tio minuter härifrån.

      Hotel Amalfi938 kr

      1 okt. - 2 okt.

      Hotel Amalfi938 kr
      Hotel Lidomare

      Hotel Lidomare

      Largo Piccolomini, 9, Amalfi, SA
       3.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell nära stranden ligger nära både Sorrento Peninsula och Amalfis katedral. Amalfi-stranden och Atrani strand ligger också tio minuter härifrån.

       Hotel Lidomare1 291 kr

       4 okt. - 5 okt.

       Hotel Lidomare1 291 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.