Resor till Salerno

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Salerno med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Salerno:

Albergo Diffuso Bacco Furore
Hotel Regina Sorrento
Hotel Rufolo
Grand Hotel La Pace
Locanda Costa Diva

Semesterpaket i Salerno på fyra nätter

Albergo Diffuso Bacco Furore
Hotel Regina Sorrento
Hotel Rufolo
Grand Hotel La Pace
Locanda Costa Diva

Semesterpaket i Salerno på sex till sju nätter

Il Capri Hotel
Hotel Syrene
Hotel La Vega
Villa San Felice
Sina Flora Capri

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Salerno

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Salerno
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Salerno

Vi tror att varje resande är helt och hållet unik och du är med all sannolikhet inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den mest passande resan med flyg och hotell till Salerno för dig och ditt resesällskap.

Nu kan du spara pengar genom att boka flygbiljetter och hotellrum med oss.

Med om omfattande databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över har du en mängd alternativ att välja bland oavsett vad du känner för.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och lyckas du sedan hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så möter MrJet det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Från städerna som aldrig sover till de mest ostörda oaserna. Det finns upplevelser att upptäcka runtom i hela världen. Nu är det äntligen dags att packa väskorna och lämna vardagen! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Salerno

Packa väskan och gör dig redo att resa till Salerno! En resa hit kommer du sent att glömma.

I den här staden bor cirka 130 000 invånare.

Salerno ligger 3 km öster om Vietri Sul Mare och 230 km sydöst om Rom, huvudstaden i landet.

Se den prakt som skapas när naturen och människan arbetar ihop när du besöker Giardino della Minerva. Om du inte redan är en ivrig trädgårdsmästare, skulle en promenad längs dessa underbara blomsterarrangemang vara tillräckligt för att få dig att byta åsikt.

Hur låter några timmar raklång i gräset medan du tittar upp mot molnen? Njut av livets enkla glädjeämnen genom att besöka några av stadens offentliga parker, såsom Parco del Mercatello och Villa Comunale di Salerno.

Är det tid för lite egentid ute i det fria? Ge själen lite näring med ett besök till Parco Regionale dei Monti Lattari, ett populärt naturreservat i trakten.

På Museo Diocesano di Salerno och Museo Roberto Papi får familjen en fascinerande upplevelse. Kolla upp vilka utställningar som visas innan besöket.

Vi är inte helt säkra på hur Museo Archeologico Provinciale och Pontecagnanos arkeologiska museum har lyckats få plats med så många av Jordens fascinerande skatter i bara två byggnader. En visit i endera kommer att förtrolla dig hela dagen. För ännu fler exemplar från naturen, bege dig till Ebolis arkeologiska museum.

Du måste inte vara konstkritiker för att gilla de fantasifulla, intressanta och ibland skrämmande konstverk som Nationalmuseet i Agro Picentino erbjuder.

Gör en dagsutflykt till Forte La Carnale, en byggnad som en gång i tiden spelade en viktig roll i regionens försvar, och föreställ dig de attacker som dess tjocka murar för hundratals år sedan utsattes för.

Palazzo di Citta di Salerno är en av de mest imponerande byggnaderna i Salerno, och har huserat en lång rad av rika och berömda människor.

Du kommer vilja ha kameran till hands när du tittar förbi Castello di Arechi. De tjocka stenväggarna och pittoreska omgivningarna gör att denna ståtliga byggnad kan bli årets semesterkort. Castello Nebulano och Castello di Montevetrano är två andra platser som är precis lika imponerande att uppleva under din semester i Salerno.

Oavsett om du är troende eller helt enkelt är ute efter lite lugn och ro, kommer Salernos katedral och Crocifisso-kyrkan ge dina äventyr en djupare mening. San Pietro-katedralen och Basilica de San Pietro alli Marmi är ytterligare några historiskt betydelsefulla platser för tillbedjan du borde se till att besöka.

Vackra torg är så mycket mer än bara behagliga platser för lite avkoppling. De är landmärken som ofta har stått i centrum för historiska händelser. Varför inte gräva lite djupare i stadens förflutna genom att ta en sväng förbi Umberto den förstes torg och Piazza della Repubblica?

Minnesmärken finns i många olika former, och de har ofta mycket att berätta om området där de konstruerades. Om du vill veta mer om områdets förflutna kan du stanna till vid Complesso Monumentale di San Pietro a Corte.

Ta på finskorna och se de enastående föreställningarna som visas på Teatro Verdi. Underhållningen här får ni inte missa.

Hotell i Salerno

Har du äntligen bokat den där resan till Salerno? Då kanske du måste hitta någonstans att bo också? Vi kan hjälpa dig med det. Vi har massor av prisvärda boenden att välja på.

Du behöver inte spendera allt för mycket för en natt i Salerno. Villa Poseidon Maison de Charme vid Via Alfonso Gatto, 3 och Il Melograno in Costa d'Amalfi vid Via Celestino Guariglia 38 är två utmärkta alternativ för dig som vill lägga pengar på annat. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bokar in dig på Relais Paradiso eller Hotel Raito kan du förvänta dig en fantastisk upplevelse.