Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Amalfi

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Köpenhamn till Amalfi med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från CPH till NAP? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Köpenhamn-Amalfi på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Amalfi från Köpenhamn

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till NAP från CPH är det värt att samtidigt kika på hotell i Amalfi. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Amalfi

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Köpenhamn till Amalfi - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Amalfi. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Amalfi

Se alla 233 boenden i Amalfi

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Marina Riviera

Hotel Marina Riviera

Via P Comite 19, Amalfi, SA
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell med romantisk prägel vid havet ligger nära både Sorrento Peninsula och Amalfi-stranden. Maiori-stranden ligger 4,5 km härifrån.

  Santa Caterina

  Santa Caterina

  S.S. Amalfitana, 9, Amalfi, SA
   5.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell på stranden i Amalfi ligger mindre än 2 km från Sorrento Peninsula och Amalfi-stranden. Atrani strand och Amalfi hamn ligger också 2 km ...

   Grand Hotel Excelsior Amalfi

   Grand Hotel Excelsior Amalfi

   Via Papa Leone X, Locality Pogerola, Amalfi, SA
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell vid stranden i Amalfi ligger 2,2 km från Amalfis katedral och 38,5 km från Pompejis arkeologiska park.

    Luna Convento

    Luna Convento

    Via Pantaleone Comite 33, Amalfi, SA
     4.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i centrala Amalfi ligger nära Sorrento Peninsula och Amalfi-stranden. Maiori-stranden ligger 4 km härifrån.

     NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi

     NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi

     Via Annunziatella 46, Amalfi, SA
      5.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i lyxstil i ett historiskt område ligger i samma region som Terminal Traghetti.

      Hotel Miramalfi

      Hotel Miramalfi

      via Salvatore Quasimodo 3, Amalfi, SA
       4.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger centralt i Amalfi, en kvarts promenad från Sorrento Peninsula och Amalfi-stranden. Paradis-klostret (Chiostro ...

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.