Resor till Castellammare di Stabia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Castellammare di Stabia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Castellammare di Stabia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Castellammare di Stabia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Castellammare di Stabia

Castellammare di Stabia kallar. Låt MrJet hjälpa dig att ordna de bästa priserna på flyg och hotell till Castellammare di Stabia.

Nu kan du spara en rejäl slant genom att boka både flygbiljetter och hotellrum med oss.

Fly vardagen med bara ett musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 boenden världen över är du alltid nära fantastiska nya upplevelser.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa med MrJet idag och om du hittar ett bättre erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Har du inte väntat länge nog på att lyssna till äventyrslusten inom dig? Från pulserande storstäder till oförglömliga äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Castellammare di Stabia

Vill du uppleva mer av Salerno än bara stadens centrum? Se då till att ta vägarna förbi stadsdelen Castellammare di Stabia, som ligger 70 km nordväst om innerstaden. Efter att du har hoppat av planet på Naples Intl. och hittat ditt bagage kan du ta en taxi som kör dig 25 km åt sydöst till din destination.

Castellammare di Stabia är ett paradis för sightseeing. En stor del av stadens främsta turistattraktioner kan man hitta i närheten av detta intressanta område, däribland Kyrkan Santa Maria Assunta och Villa dei Misteri (Mysterievillan). Även Casa del Fauno (Faunens hus) och Vettihuset är sevärdheter du inte får missa, som dessutom ligger på bekvämt avstånd. Ett bra sätt att få en bättre helhetsbild av denna livfulla stad är att utforska några av dess olika områden. Så se till att bege dig till närliggande Santa Maria la Carità och Villaggio Monte Faito och upptäck deras unika charm.

Lär dig mera om regionen när du besöker Pompeji utgrävningsplats, Stabia arkeologiska utgrävning, Villa San Marco och Castellum Aquae. Dessa kulturella platser kan du inte missa!

Du vet inte vad du kommer att hitta när du utforskar de tankeväckande samlingarna när du besöker Museo Mineralogico Campano och MUDISS Museo Diocesano. Om du inte vill missa någonting, fråga den vänliga personalen vad de rekommenderar.

Få saker kan få din själ att komma till ro som ljudet, synen och doften av moder jord. Upplev det själv när du besöker Monte Faito och Giardini Pubblici.

Pompeji amfiteater, Teatro Grande, Villa Arianna och Forum Pompeii kommer säkert att imponera på alla besökare med intresse för historia. Gör lite efterforskningar innan resan så du fullkomligt kan uppskatta dessa viktiga attraktioner.

Heliga platser som Vår frus av Rosenkransen helgedom i Pompeji, Santissima Annunziata kyrka och Santuario della Beata Vergine del Rosario di Pompei ger dig en djupare förståelse för regionens spirituella sida. Den stillsamma atmosfären är perfekt för de som vill låta sina tankar vandra.

Hotell i Castellammare di Stabia

På MrJet har vi fler än 267 boenden samlade i vår reseguide. Här kan du lätt välja ut ditt idealiska boende i Castellammare di Stabia.

Här finns boenden för både backpackers och de som reser i lyx. Om du har en budget att hålla kan du boka ett rum på antingen Villa Fiorentino eller Palazzo Margherita Positano. Å andra sidan så är du ändå på semester. Så det är förståeligt om du vill skämma bort dig själv. Den välkomnande personalen på Le Sirenuse och Casa Angelina Lifestyle Hotel kommer se efter alla dina behov.