Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Campione d'Italia hotell

Grand Hotel Campione Hämta priser
Grand Hotel Campione

Grand Hotel Campione

Via Matteo da Campione 2, Campione d'Italia, Provincia di Como
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil nära stranden ligger nära både Casinò di Campione och Luganosjön. Swissminiatur ligger 3,2 km härifrån.

  Suitenhotel Parco Paradiso Hämta priser
  Suitenhotel Parco Paradiso

  Suitenhotel Parco Paradiso

  Via Carona 27, Paradiso, TI
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Paradiso ligger mindre än 2 km från Museum of Modern Art och Luganosjön. Collezione Giancarlo e Danna Olgiati och LAC Lugano Arte e Cultura ligger också 2 km härifrån. Lugano-Paradiso ligger på 6 minuters gångavstånd och till Lugano station promenerar du på 30 minuter.

   Palace Grand Hotel Varese 964 kr
   Palace Grand Hotel Varese

   Palace Grand Hotel Varese

   Via Luciano Marana, 11, Varese, VA
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Casbeno ligger mindre än 2 km från Slottet Masnago och Corso Matteotti. Broletto och Estensi-trädgårdarna ligger också 3 km härifrån.

    Lugano Dante Swiss Quality Hotel Hämta priser
    Lugano Dante Swiss Quality Hotel

    Lugano Dante Swiss Quality Hotel

    Piazza Cioccaro 5, Lugano, TI
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Lugano ligger nära flygplatsen, nära San Lorenzo-katedralen och Piazza della Riforma. Parco Ciani och Palazzo dei Congressi ligger dessutom tio minuter härifrån. Lugano station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Funicolare Lugano station promenerar du på 5 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Campione d'Italia


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Campione d'Italia med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gäster som bor på detta hotell i Campione d'Italia brukar tycka om gymmet:

     • Meliá Campione

     Utforska Campione d'Italia


     I Campione d'Italia finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Campione d'Italia med omnejd:

     • Casino Municipale di Campione d'Italia
     • Luganosjön
     • Schweiziska Alperna
     • Sacro Monte del Rosario
     • Villa del Balbianello
     • Villa Olmo
     • Volta-templet

     När du planerar din resa till Campione d'Italia kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Lugano (LUG-Agno). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Campione d'Italia?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Campione d'Italia, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Campione d'Italia brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juli, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Campione d'Italia ligger på 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma