Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.

Lezzeno hotell

Filario Hotel & Residences Hämta priser
Filario Hotel & Residences

Filario Hotel & Residences

Strada Provinciale Lariana 583, No. 96, Lezzeno, CO
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på stranden i Lezzeno ligger mindre än 5 km från Lezzenos hamn och Villa del Balbianello. Villa Melzi och Bellagios hamn ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Palazzo del Vice Re Hämta priser
  Palazzo del Vice Re

  Palazzo del Vice Re

  Località Pescaù 51, Lezzeno, CO
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell boutique vid sjön ligger 4,9 km från Nesso-kyrkan och mindre än en mil från Nesso färjehamn och Nessos vattenfall. Bellagios hamn och Villa Serbelloni ligger också mindre än en mil härifrån.

   Hotel Villa Aurora Hämta priser
   Hotel Villa Aurora

   Hotel Villa Aurora

   Frazione Sossana 2, Lezzeno, CO
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger vid stranden i Lezzeno, mindre än en mil från Nesso-kyrkan, Nesso färjehamn och Bellagios hamn. Cadenabbia färjeterminal och Nessos vattenfall ligger också mindre än en mil härifrån.

    Nest on The Lake Hämta priser
    Nest on The Lake

    Nest on The Lake

    Località Sostra, 17, Lezzeno, CO
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i Lezzeno ligger mindre än en mil från Bellagios hamn, Villa Melzis trädgårdar och Villa Serbelloni. Mindre än 15 km härifrån hittar du Villa Carlotta och Castello di Vezio.

     Karta

     Hitta hotell i Lezzeno


     Du funderar alltså på att ta en semester i Lezzeno? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 36 hotell och andra boendealternativ i Lezzeno.


     Topphotell och andra boendealternativ i Lezzeno


     Det är busenkelt att hitta boende i Lezzeno med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar följande hotell i Lezzeno, och bland annat deras gratis frukost:

     • Hotel Villa Aurora
     • Filario Hotel & Residences
     • Hotel Helvetia

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Lezzeno och bland annat poolen:

     • Filario Hotel & Residences

     Gäster som bor på detta hotell i Lezzeno brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Filario Hotel & Residences

     Utforska Lezzeno


     Det välkomnande Lezzeno är känt för sina sjöar, sina färjor och sina båtutflykter. Populära sevärdheter i Lezzeno med omnejd:

     • Villa del Balbianello
     • Villa Carlotta
     • Villa Melzi
     • Como-katedralen
     • Volta-templet
     • Villa Olmo
     • Sacro Monte di Ossuccio

     När du planerar din resa till Lezzeno kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Lugano (LUG-Agno). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Lezzeno?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Lezzeno, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lezzeno brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och augusti, medan de torraste är december och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Lezzeno är 26 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma