Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Laglio hotell

San Marino Hämta priser
San Marino

San Marino

Via Nuova Regina 64, Laglio, CO
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Laglio ligger mindre än en mil från Argegnos strand, Argegno linbana till Pigra och Villa Erba. Villa del Balbianello och Villa Olmo ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Relais Villa Vittoria Hämta priser
  Relais Villa Vittoria

  Relais Villa Vittoria

  Via Vecchia Regina, 62, Laglio
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende i Laglio ligger mindre än en mil från Argegnos strand, Argegno linbana till Pigra och Villa Erba. Villa del Balbianello och Villa Olmo ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Villa Regina Teodolinda Hämta priser
   Villa Regina Teodolinda

   Villa Regina Teodolinda

   Via Vecchia Regina 58, Laglio, CO
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Townhouse med romantisk prägel ligger vid sjön, mindre än 15 km från Villa Olmo, Villa del Balbianello och Volta-templet (Tempio Voltiano). Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Como-katedralen och Villa Carlotta.

    La Locanda del Cantiere Hämta priser
    La Locanda del Cantiere

    La Locanda del Cantiere

    Via Vecchia Regina Teodolinda, 91, Laglio, CO
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende ligger vid sjön, endast 7,1 km från Argegno linbana till Pigra och mindre än två mil från Villa del Balbianello och Como–Brunate bergbana. Villa Carlotta ligger 16,8 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Laglio


     Du tänker alltså semestra i Laglio? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 12 hotell och andra boendealternativ i Laglio.


     Topphotell och andra boendealternativ i Laglio


     Det är lätt att hitta boende i Laglio med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Laglio, och framför allt deras gratis frukost:

     • Hotel Bersagliere
     • Villa Regina Teodolinda
     • La Locanda del Cantiere

     Dessa hotell i Laglio rankas högt av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • San Marino
     • Villa Regina Teodolinda

     Resenärer som bor på detta hotell i Laglio brukar gilla fitnesscentret:

     • Lyxig Boende för 6 Personer i den Helt Återställda Historiska Villaen

     Utforska Laglio


     Det välkomnande Laglio är känt för sina restauranger och sina sjöar. Populära sevärdheter i Laglio med omnejd:

     • Como-katedralen
     • Villa Olmo
     • Volta-templet
     • Villa del Balbianello
     • Villa Carlotta
     • Villa Melzi
     • Nessos vattenfall

     När du planerar resan till Laglio kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Lugano (LUG-Agno). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Laglio?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Laglio, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Laglio brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och maj, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Laglio är 26 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma