Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Como

Förslag på billiga flygresor till Como

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 799 kr för enkelflyg och 1 376 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

tors 23 sep.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
799 kr
Air Baltic
mån 16 aug.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
801 kr
Vueling Airlines
tors 10 juni
ARN
Stockholm
LIN
Milano
1 105 kr
Iberia
ons 23 juni
ARN
Stockholm
LIN
Milano
1 210 kr
KLM
fre 24 sep.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 224 kr
easyJet
lör 18 sep. - lör 25 sep.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 376 kr
Swiss International Air Lines
lör 18 sep. - lör 25 sep.
ARN
Stockholm
LIN
Milano
1 384 kr
Austrian Airlines
fre 24 sep. - mån 27 sep.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 386 kr
Lufthansa
sön 20 juni
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 483 kr
LOT-Polish Airlines
sön 20 juni
ARN
Stockholm
LIN
Milano
1 499 kr
SAS
fre 24 sep. - mån 27 sep.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 583 kr
Eurowings
tors 23 sep. - mån 27 sep.
GOT
Göteborg
LIN
Milano
1 610 kr
Lufthansa
tors 23 sep. - mån 27 sep.
GOT
Göteborg
MXP
Milano
1 651 kr
Swiss International Air Lines
tors 16 sep. - mån 27 sep.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 657 kr
Air Baltic

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Como?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Como varierar mellan 1 376 kr och 25 607 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Como kan hitta fantastiska flyg för så lite som 799 kr. Tips för fyndjägare: September är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Como.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Como?

✔️ Flygpriserna till Como varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Como om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Como, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Como?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Como kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Air Baltic, Vueling Airlines, Iberia, KLM, easyJet, Swiss International Air Lines, Austrian Airlines, Lufthansa, LOT-Polish Airlines, SAS, Eurowings. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Como med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Como kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Como?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Como

Planerar du att åka på en resa till Como?

Då har du hittat rätt. Här hos oss på MrJet kan du hitta billiga flyg över hela världen. Vi har över 400 flygbolag att välja mellan och många av dessa flyger till just Como.

För att lätt hitta ett flyg till Como gör du enkelt en sökning i vår smarta sökfunktion. Knappra bara in din destination, avresedatum och antal passagerare. Sökresultaten kan du sedan arrangera efter det du prioriterar. Är du en morgonpigg person som gärna flyger i soluppgången så kan du söka efter morgonflyg, vill du flyga billigt för att ha lite extra resepengar i fickan så kan du söka efter billigaste flyget. Du kan även välja att söka på bara ett speciellt flygbolag om du vill. Vill du flyga direkt eller vill du att flyget mellanlandar någonstans så kan du såklart söka efter det också.

Använd den flexibla sökningen om du inte riktigt vet vilken dag du vill resa. Här kan du se alla flyg till vald destination tre dagar före och tre dagar efter det datum du angett i din sökning. Här kan du också lätt hitta det billigaste flyget.

För att göra det hela ännu enklare har du även möjlighet att boka hotell och hyrbil samtidigt som du bokar ditt flyg. På detta vis kan du spara både tid och pengar. Du kan du få fina rabatter och ta del av specialerbjudanden. Hos oss kan du själv göra din paketresa till ett bra pris.

Låt oss på MrJet hjälpa dig att hitta dina drömmars resa, gör en sökning redan nu och låt reseplanerna ta form.

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
EWRMilano20 juni - 28 juni5 444 kr
EWRMilano20 juni - 28 juni5 444 kr
LGAMilano20 juni - 28 juni5 662 kr
PVGMilano20 juli - 28 juli25 607 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna
Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
LGAMilano22 maj - 30 maj5 532 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.