Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Pisa

Boka en resa till Pisa, en destination full av sevärdheter och intressanta platser.

Flyg och hotell i Pisa

Vare sig du drömmer om att åka till Pisa för en weekendresa eller för en längre resa kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Pisa, så att resan passar dina önskemål.

När du bokar både flygresa och hotell med oss har du ännu mer pengar kvar i plånboken.

Kolla igenom vårt utbud av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden runtom i världen. Vart du än åker kan du flyga med stil och lämna stressen bakom dig.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vänta inte längre! Följ din inre äventyrare var den än leder dig. Varje vrå av världen är fylld av fantastiska överraskningar och nya saker att uppleva, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pisa

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Cirka 77 000 människor bor i den här delen av Pisa.

Destinationen ligger 16 km sydväst om Lucca och 260 km nordväst om Rom, huvudstaden i landet.

Om du är den typ av besökare som älskar att se de främsta sevärdheterna, ska du inte missa Lutande tornet.

Det är inte alltid lätt att hitta roliga aktiviteter som hela familjen tycker om. Som tur är finns det attraktioner såsom Lunaparken, Arsenale-biografen och Sunlight Park som gör att detta inte är ett problem på resan till Pisa.

Platser som Orto Botanico di Pisa är viktiga för att skydda naturen. Den omfattande samlingen av botaniska växter som finns här är imponerande.

Minns du senaste gången du hade picknick i parken? Ät, drick och gläds åt god mat och trevligt sällskap när du besöker Giardino Scotto.

Vill du vara i en lugnare miljö? Då är stillheten i salarna på Museet för matematiska instrument en perfekt plats för dig.

I en stad proppfull med högt värderade konstsamlingar lyckas Museo Nazionale di San Matteo och Museo dell'Opera del Duomo på något vis sticka ut. Du borde inte heller missa utställningarna i Museo delle Sinopie och Museo della Grafica.

Vill du lära dig om historiska sevärdheter? Ett besök till Campo Santo eller Piazza del Duomo kan ge dig en fascinerande inblick i hur Pisa såg ut förr i tiden. Varför inte också ta dig till Pisas universitet och Torre dei Gualandi?

Planera ett besök till Cittadella Vecchia, en byggnad som en gång i tiden spelade en viktig roll i regionens försvar, och föreställ dig de attacker som dess murar för länge sedan stod emot.

För en liten inblick i de välbärgade storheternas värld, kom förbi Pisas kungliga palats och Medici-palatset. Även Palazzo Agostini och Palazzo della Carovana bjuder på en strålande arkitektur.

Oavsett om du är troende eller helt enkelt vill hitta ditt inre lugn, kommer Pisa-katedralen och Santa Maria della Spina-kyrkan ge din semester en djupare mening. Pisa-klostret och Franciskanerkyrkan är två andra platser med historisk betydelse.

Pisa har gott om allmänna platser, och det råder ingen tvekan om att man hade invånarnas bästa i åtanke när man uppförde staden. Du kommer att känna dig precis som en lokalbo när du rör dig genom folksamlingen på Riddartorget och Piazza dei Miracoli. Passa även på att titta förbi Piazza Vittorio Emanuele II och Piazza Garibaldi, särskilt om det pågår något underhållande kulturellt evenemang.

Ta en rast från all sightseeing och unna dig en kväll med bra underhållning istället. På Arsenale Mediceo i Pisa och Teatro Verdi kan du se flera uppmärksammade shower. Om det finns mer tid kan du även se efter vad som står på programmet på Cinema Teatro Lux.

Hotell i Pisa

Ser du fram emot att välja ditt boende i Pisa? Kanske vi på MrJet kan hjälpa dg? Vi har nämligen massor av fantastiska boenden i vår reseguide.

Boenden häromkring erbjuder allt från enklare rum till rum med allt du kan önska dig. Om du letar efter ett billigt hotell kan du boka in dig på Blue Shades Aparthotel vid Via Pasquale Pardi 19 eller Relais I Miracoli vid Via Santa Maria 187. Två andra boenden som kan vara värda att kika på är Bagni di Pisa och Villa La Principessa. Dessa finare hotell passar perfekt för de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt under sin vistelse.

Om du bara är här för ett par dagar och endast har möjligheten att njuta av de största sevärdheterna, boka då in dig på Hotel Relais Dell Orologio 4Rooms B&B. Båda är inom gångavstånd från Lutande tornet.

Karta

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma