Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Pisa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pisa med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Pisa:

Hotel La Scaletta Florence
Hotel Berchielli
Villa Cora
Art Hotel Villa Agape
Hotel degli Orafi

Semesterpaket i Pisa på sex till sju nätter

Hotel La Scaletta Florence
Hotel Berchielli
Villa Cora
Art Hotel Villa Agape
Hotel degli Orafi

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pisa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Pisa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Pisa

Flyg och hotell i Pisa

Vare sig du drömmer om att åka till Pisa för en weekendresa eller för en längre resa kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Pisa, så att resan passar dina önskemål.

När du bokar både flygresa och hotell med oss har du ännu mer pengar kvar i plånboken.

Kolla igenom vårt utbud av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden runtom i världen. Vart du än åker kan du flyga med stil och lämna stressen bakom dig.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vänta inte längre! Följ din inre äventyrare var den än leder dig. Varje vrå av världen är fylld av fantastiska överraskningar och nya saker att uppleva, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pisa

Boka en resa till Pisa, en destination full av sevärdheter och intressanta platser.

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Cirka 77 000 människor bor i den här delen av Pisa.

Destinationen ligger 16 km sydväst om Lucca och 260 km nordväst om Rom, huvudstaden i landet.

Om du är den typ av besökare som älskar att se de främsta sevärdheterna, ska du inte missa Lutande tornet.

Det är inte alltid lätt att hitta roliga aktiviteter som hela familjen tycker om. Som tur är finns det attraktioner såsom Lunaparken, Arsenale-biografen och Sunlight Park som gör att detta inte är ett problem på resan till Pisa.

Platser som Orto Botanico di Pisa är viktiga för att skydda naturen. Den omfattande samlingen av botaniska växter som finns här är imponerande.

Minns du senaste gången du hade picknick i parken? Ät, drick och gläds åt god mat och trevligt sällskap när du besöker Giardino Scotto.

Vill du vara i en lugnare miljö? Då är stillheten i salarna på Museet för matematiska instrument en perfekt plats för dig.

I en stad proppfull med högt värderade konstsamlingar lyckas Museo Nazionale di San Matteo och Museo dell'Opera del Duomo på något vis sticka ut. Du borde inte heller missa utställningarna i Museo delle Sinopie och Museo della Grafica.

Vill du lära dig om historiska sevärdheter? Ett besök till Campo Santo eller Piazza del Duomo kan ge dig en fascinerande inblick i hur Pisa såg ut förr i tiden. Varför inte också ta dig till Pisas universitet och Torre dei Gualandi?

Planera ett besök till Cittadella Vecchia, en byggnad som en gång i tiden spelade en viktig roll i regionens försvar, och föreställ dig de attacker som dess murar för länge sedan stod emot.

För en liten inblick i de välbärgade storheternas värld, kom förbi Pisas kungliga palats och Medici-palatset. Även Palazzo Agostini och Palazzo della Carovana bjuder på en strålande arkitektur.

Oavsett om du är troende eller helt enkelt vill hitta ditt inre lugn, kommer Pisa-katedralen och Santa Maria della Spina-kyrkan ge din semester en djupare mening. Pisa-klostret och Franciskanerkyrkan är två andra platser med historisk betydelse.

Pisa har gott om allmänna platser, och det råder ingen tvekan om att man hade invånarnas bästa i åtanke när man uppförde staden. Du kommer att känna dig precis som en lokalbo när du rör dig genom folksamlingen på Riddartorget och Piazza dei Miracoli. Passa även på att titta förbi Piazza Vittorio Emanuele II och Piazza Garibaldi, särskilt om det pågår något underhållande kulturellt evenemang.

Ta en rast från all sightseeing och unna dig en kväll med bra underhållning istället. På Arsenale Mediceo i Pisa och Teatro Verdi kan du se flera uppmärksammade shower. Om det finns mer tid kan du även se efter vad som står på programmet på Cinema Teatro Lux.

Hotell i Pisa

Ser du fram emot att välja ditt boende i Pisa? Kanske vi på MrJet kan hjälpa dg? Vi har nämligen massor av fantastiska boenden i vår reseguide.

Boenden häromkring erbjuder allt från enklare rum till rum med allt du kan önska dig. Om du letar efter ett billigt hotell kan du boka in dig på Blue Shades Aparthotel vid Via Pasquale Pardi 19 eller Relais I Miracoli vid Via Santa Maria 187. Två andra boenden som kan vara värda att kika på är Bagni di Pisa och Villa La Principessa. Dessa finare hotell passar perfekt för de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt under sin vistelse.

Om du bara är här för ett par dagar och endast har möjligheten att njuta av de största sevärdheterna, boka då in dig på Hotel Relais Dell Orologio 4Rooms B&B. Båda är inom gångavstånd från Lutande tornet.