Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Miramar hotell

48960869 Hämta priser
48960869

48960869

Bovetar 37, Izq, Miramar, Valencia
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet nära stranden ligger 1,7 km från Daimuz-stranden och 2,6 km från Oliva strand. Playa de Piles och Platja de Terranova ligger också 3 km härifrån.

  Pandora 3 Hämta priser
  Pandora 3

  Pandora 3

  Carrer del Marenys 69, door: 6, Miramar, Valencia
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Miramar ligger 1,3 km från Daimuz-stranden och mindre än 5 km från Playa de Piles och Platja de Terranova. Oliva strand och Gandia Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

   House With 3 Bedrooms in Miramar, With Furnished Terrace and Wifi - 1 km From the Beach Hämta priser
   House With 3 Bedrooms in Miramar, With Furnished Terrace and Wifi - 1 km From the Beach

   House With 3 Bedrooms in Miramar, With Furnished Terrace and Wifi - 1 km From the Beach

   Cami de I'Alquerieta 14, Miramar, Valencia
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad med golfbana i Miramar ligger 2,8 km från Daimuz-stranden och 4,2 km från Oliva strand. Playa de Piles och Platja de Terranova ligger också 5 km härifrån.

    Diva Hämta priser
    Diva

    Diva

    Av. de les Corts Valencianes 154, door:, 4ª, Miramar
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet nära stranden ligger 1,4 km från Daimuz-stranden och 2,5 km från Playa de Piles. Oliva strand och Gandia Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Miramar


     Du funderar alltså på att resa till Miramar? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 20 hotell och andra boendealternativ i Miramar.


     Topphotell och andra boendealternativ i Miramar


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Miramar med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta hotell i Miramar och deras gratis frukost:

     • Hotel Playa Miramar

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Miramar och bland annat poolen:

     • Hotel Playa Miramar

     Utforska Miramar


     I Miramar finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Miramar med omnejd:

     • Daimuz-stranden
     • Platja de Terranova
     • Oliva strand
     • Olivas arkeologiska museum
     • Gandias arkeologiska museum
     • Plaza del Ayuntamiento
     • Santa Marias kyrka

     När passar det bäst att utforska Miramar?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Miramar, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Miramar brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är februari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 22°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Miramar ligger på 17 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma