Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Benimantell hotell

VIVOOD Landscape Hotel & 5E Spa - Adults Only Hämta priser
VIVOOD Landscape Hotel & 5E Spa - Adults Only

VIVOOD Landscape Hotel & 5E Spa - Adults Only

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i bergen ligger tio minuters promenad från Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest, Museo Microgigante och Castillo de San Jose. Museo Etnológico de Guadalest och Vall de Guadalest ligger också 3 km härifrån.

  Apartamentos Serrella Hämta priser
  Apartamentos Serrella

  Apartamentos Serrella

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet ligger mitt i Benimantell, mindre än 2 km från Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest, Museo Microgigante och Castillo de San Jose. Museo Etnológico de Guadalest och Vall de Guadalest ligger dessutom 2 km härifrån.

   Guest House Torre de Arriba Hämta priser
   Guest House Torre de Arriba

   Guest House Torre de Arriba

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ståtar med ett läge i bergen och ligger mindre än en mil från Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest, Museo Microgigante och Castillo de San Jose. Museo Etnológico de Guadalest och Vehículos Históricos Vall de Guadalest ligger också mindre än en mil härifrån.

    Sant Llorenc Hämta priser
    Sant Llorenc

    Sant Llorenc

    Carretera D'Alcoy 14, Edificio San Llorenc, Benimantell, Alacant
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Benimantell ligger mindre än 2 km från Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest, Museo Microgigante och Castillo de San Jose. Museo Etnológico de Guadalest och Vall de Guadalest ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Benimantell


     Du tänker alltså semestra i Benimantell? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Benimantell.


     Topphotell och andra boendealternativ i Benimantell


     Det är busenkelt att hitta boende i Benimantell med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Benimantell rankas högt av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Vivood Hotel Paisaje
     • Apartamentos Serrella

     Utforska Benimantell


     I Benimantell finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Benimantell med omnejd:

     • Vall de Guadalest
     • Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest
     • Museo Microgigante
     • Castillo de San Jose
     • Museo Etnológico de Guadalest
     • Vehículos Históricos Vall de Guadalest
     • Puig Campana

     När du planerar resan till Benimantell kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Alicante (ALC-Alicante Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Benimantell?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Benimantell, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Benimantell brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Benimantell är 14 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma