Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Alzira hotell

Casa Pueblo Alzira 742 kr
Casa Pueblo Alzira

Casa Pueblo Alzira

Carrer Sant Bernat 6, Alzira, Valencia
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Alzira ligger mindre än 15 km från Casa Museo de la Magia, Albufera naturområde och La Galiana Campo de Golf. Colegial Basílica de Santa María och Plaza del Españoleto ligger också mindre än 25 km härifrån.

  House in Alzira 100689 Hämta priser
  House in Alzira 100689

  House in Alzira 100689

  Calle Valletes del Gall, Alzira
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad i Alzira ligger mindre än 15 km från Casa Museo de la Magia, Albufera naturområde och La Galiana Campo de Golf. Aquópolis Cullera och Culleras rismuseum ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Villa in Alzira 100690 Hämta priser
   Villa in Alzira 100690

   Villa in Alzira 100690

   Calle Calle Valletes del Gall Pedregalej, Alzira
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Alzira ligger 7,8 km från Casa Museo de la Magia och mindre än två mil från Albufera naturområde och La Galiana Campo de Golf. Aquópolis Cullera och Platja de Motilla ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Hotel Don Pablo Hämta priser
    Hotel Don Pablo

    Hotel Don Pablo

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Grau i Platja ligger mindre än 2 km från L’Ahuirs strand och Gandia Beach. Gandias småbåtshamn och Platja Nord ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Alzira


     De flesta vill besöka Alzira, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra idé.

     • 427 hotell i Casa Pelayo

     Topphotell och andra boendealternativ i Alzira


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Alzira med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Alzira och framför allt poolen:

     • Rymligt hus med Privat Pool, Tennisbana, 3000m2 40 Min. Från Valencia

     Utforska Alzira


     I Alzira finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Alzira med omnejd:

     • Casa Museo de la Magia
     • La Galiana Campo de Golf
     • Santos Juanes-kyrkan
     • Cullera-slottet
     • Aquópolis Cullera
     • Culleras rismuseum
     • Playa El Raco

     När du planerar resan till Alzira kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Valencia (VLC). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Alzira?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Alzira, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Alzira brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 22°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Alzira ligger på 17 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma