Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

El Castell de Guadalest hotell

El Tossal 582 kr
El Tossal

El Tossal

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna gård på landet ligger nära Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest och Museo Microgigante. Castillo de San Jose och Museo Etnológico de Guadalest ligger också fem minuter härifrån.

  Cases Noves - Adults Only 1 274 kr
  Cases Noves - Adults Only

  Cases Noves - Adults Only

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna gård ligger i ett historiskt område, endast 1,8 km från Vall de Guadalest och mindre än två mil från Algar-vattenfallet och Dinopark. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Aqua Natura och Magic Natura.

   Casa Mika el Molinet 919 kr
   Casa Mika el Molinet

   Casa Mika el Molinet

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga vid flodpromenaden ligger 1,5 km från Vehículos Históricos Vall de Guadalest och mindre än en mil från Algar-vattenfallet och Museo Microgigante. Castillo de San Jose och Museo Etnológico de Guadalest ligger också mindre än en mil härifrån.

    Rincón de Pepe 714 kr
    Rincón de Pepe

    Rincón de Pepe

      
     1.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hostal i El Castell de Guadalest ligger 4,6 km från Vehículos Históricos Vall de Guadalest och mindre än en mil från Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest och Museo Microgigante. Castillo de San Jose och Museo Etnológico de Guadalest ligger också mindre än en mil härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i El Castell de Guadalest

     Cases Noves - Adults Only 1 274 kr
     Cases Noves - Adults Only

     Cases Noves - Adults Only

       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Denna gård ligger i ett historiskt område, endast 1,8 km från Vall de Guadalest och mindre än två mil från Algar-vattenfallet och Dinopark. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Aqua Natura och Magic Natura.

      Karta

      Hitta hotell i El Castell de Guadalest


      Du funderar alltså på att åka till El Castell de Guadalest? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i El Castell de Guadalest.


      Topphotell och andra boendealternativ i El Castell de Guadalest


      Du kan enkelt hitta boende i El Castell de Guadalest med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


      Gästerna gillar detta boende i El Castell de Guadalest och deras gratis frukost:

      • Cases Noves - Adults Only

      Utforska El Castell de Guadalest


      Det avslappnade El Castell de Guadalest är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i El Castell de Guadalest med omnejd:

      • Vehículos Históricos Vall de Guadalest
      • Museo Etnológico de Guadalest
      • Castillo de San Jose
      • Museo Microgigante
      • Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest
      • Vall de Guadalest
      • Algar-vattenfallet

      När passar det bäst att utforska El Castell de Guadalest?


      Om du undrar när det är bäst att resa till El Castell de Guadalest, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i El Castell de Guadalest brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och september, medan de torraste är augusti och juli.


      Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
      • Den genomsnittliga nederbörden under året i El Castell de Guadalest är 14 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma