Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Benissa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Benissa med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Benissa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Benissa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Benissa

Flyg och hotell i Benissa

Drömmer du om att åka till Benissa? MrJet är riktiga experter på personliga resor, med flyg och hotell till Benissa, vare sig det handlar om veckolånga vistelser eller korta minibreaks.

Du får toppenrabatter när du väljer att ordna både biljetter och boende genom oss.

Inget är mer underbart än en stressfri resa. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell runtom i världen har du alltid nära till nästa oförglömliga äventyr.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och återbetalar skillnaden.

Var och en har sina egna unika semesterplaner. Vare sig dina inkluderar avkopplande lyx vid stranden eller dramatiska äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Benissa

Det är i områden som Benissa som du kan få upptäcka tjusningen med staden. Nu är det dags att ge sig ut på nya äventyr i Alicante. Stadens promenadstråk får du dela med omkring 330 000 trevliga invånare. Är du osäker på hur man tar sig till Benissa? Från Alicante Intl. går du av planet, hoppar in i en taxi och åker 70 km åt nordöst. Om du anländer från stadens centrum ska du istället ta dig 60 km åt nordöst.

Med ett stort antal av stadens mest populära sevärdheter alldeles i närheten är Benissa ett paradis när det kommer till sightseeing. Med allt från Ifachs klippa till Club de Golf Ifach har du alltid något att göra här. När du väl har besökt dessa platser lär du vilja fortsätta till Javea golfklubb och La Fossas strand. För att få en bättre bild av denna fantastiska stad ska du passa på att svänga förbi de närliggande områdena Canor och Paratella.

Med så många otroliga sevärdheter belägna i hjärtat av Alicante, kan din sightseeinglista bli tämligen full. Santa Barbara-slottet är bara en av många sevärdheter du bör hinna med.

Hotell i Benissa

Har du lust att boka ditt boende i Benissa? Ta hjälp av oss på MrJet. Vi har nämligen 101 prisvärda boenden i vår reseguide.

Som tur är finns det rumspriser för alla plånböcker i Benissa. Om du vill spara pengar utan att dra ned på kvalitet kan du boka ett rum på antingen Apartamentos Esmeralda Suites (Calle Mitjorn 2) eller Apartamentos Larimar (Avenida Juan Carlos I, 4). Eller så kanske du hellre vill leva som en kung eller drottning medan den professionella personalen på Hotel Swiss Moraira tar hand om alla dina behov? Parques Casablanca är ett annat bra alternativ för de som vill unna sig på semestern.