Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Callosa d' En Sarria hotell

Camping Fontsdelalgar 613 kr
Camping Fontsdelalgar

Camping Fontsdelalgar

   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna camping vid floden ligger en kvarts promenad från Algar-vattenfallet och Dinopark. Vehículos Históricos Vall de Guadalest och Klein-Schreuder Parque de Esculturas ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Serene Holiday Home in Callosa d' Ensarria With Private Pool Hämta priser
  Serene Holiday Home in Callosa d' Ensarria With Private Pool

  Serene Holiday Home in Callosa d' Ensarria With Private Pool

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna familjevänliga villa i Callosa d' En Sarria ligger i bergen, 4,8 km från Algar-vattenfallet och mindre än en mil från Dinopark och Vehículos Históricos Vall de Guadalest. Cap Negrets strand och Alteas marknad ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Detached Villa Private Pool, Large Terrace, Luxury Outside Kitchen Sleeping / Sitting Tower Hämta priser
   Detached Villa Private Pool, Large Terrace, Luxury Outside Kitchen Sleeping / Sitting Tower

   Detached Villa Private Pool, Large Terrace, Luxury Outside Kitchen Sleeping / Sitting Tower

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i en förort ligger 4,2 km från Dinopark och mindre än en mil från Playa del Albir och Alteas marknad. Cap Negrets strand och Club de Golf Don Cayo ligger också mindre än en mil härifrån.

    Poseidon Resort 457 kr
    Poseidon Resort

    Poseidon Resort

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i Benidorm Centro ligger 15 minuters promenad från L'Aiguera-parken, Playa de Levante och Playa de Malpas. Playa de Poniente och Estadio Municipal Guillermo Amor ligger också 2 km härifrån. Benidorm hållplats ligger på 20 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Callosa d' En Sarria


     Du tänker alltså ta en semester i Callosa d' En Sarria? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Callosa d' En Sarria.


     Utforska Callosa d' En Sarria


     I Callosa d' En Sarria finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Callosa d' En Sarria med omnejd:

     • Dinopark
     • Algar-vattenfallet
     • Vehículos Históricos Vall de Guadalest
     • Klein-Schreuder Parque de Esculturas
     • Club de Golf Don Cayo
     • Alteas marknad
     • Nuestra Señora del Consuelo-kyrkan

     När passar det bäst att utforska Callosa d' En Sarria?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Callosa d' En Sarria, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Callosa d' En Sarria brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och december, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Callosa d' En Sarria är 14 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma