Boka billiga Spanien hotell

Hotellerbjudanden i Spanien

Spanien hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Spanien
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Spanien - Europas mest exotiska kulturnäste

Spanien är känt för sin passion för mat, vin och musik och landets befolkning verkar alltid njuta av livet till fullo. Dess historia går långt tillbaka i tiden och såväl i små byar som i stora städer kan man njuta av gammal arkitektur och monument som är flera hundra år gamla. Kända attraktioner som det kungliga slottet i Madrid och kyrkan Sagrada Familia i Barcelona ser tusentals besökare varje år och väl där förstår man varför. Hotell i Spanien kommer i alla former. Allt ifrån bekväma all inclusive-koncept till små och mysiga privatägda ställen.

Spring från tjurar i Pamplona

Pamplona är en väldigt vacker stad som varje år bjuder på en minst sagt annorlunda festival. Under sommaren släpps ett gäng raslösa tjurar ut på stadens gator där förväntansfulla spanjorer väntar på att rusa ifrån dem. Festivalen har länge varit väldigt populär och turister från hela världen kommer för att tillsammans fly från tjurarna. Det är en riktig folkfest och självklart kan man medverka utan att springa från tjurarna. Tiotusentals människor kommer hit för att uppleva festligheterna så boka ditt hotell i Spaniens för tillfället galnaste stad långt i förväg.

Upplev den katalanska andan

Bortsett från festparadiset Ibiza, så blir nog Barcelona utnämnt till Spaniens givna tillhåll för fest och sena nätter. Det är en otroligt häftig stad med väldigt intressant arkitektur och en livsstil som många avundas. La Rambla är stadens stora gågata och här finner du bra shopping och intressanta caféer och restauranger i katalansk anda. Fotboll är enormt populärt i staden och för äkta fotbollsfans så är ett besök på Camp nou ett måste. Under stora matcher kan det vara väldigt svårt att få tag på billiga hotell i Barcelona. Speciellt nära arenan.

Madrid har mer storstadskänsla över sig och är fyllt av ståtliga byggnader och sevärdheter. Shopping här kan mäta sig med vilken annan huvudstad som helst och stora köpcentrum och små butiker bjuder på intressanta köp. Caso de Campo är Madrids största grönområde och det är hela fem gånger större än central park i New York. På gatorna Cava Baja och Cava Alta finner du ett överflöd av restauranger och barer och gatorna är ofta proppfulla med människor. Vart din resa än tar dig, kan du boka bra och billiga hotell Spanien hos Mrjet.

Senaste Spanien hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av MrJet