Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Teulada hotell

Hotel Swiss Moraira Hämta priser
Hotel Swiss Moraira

Hotel Swiss Moraira

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa nära stranden ligger mindre än 3 km från Playa l'Andrago, Playa de Les Plagetes och Playa L'Ampolla. Castillo de Moraira och Cala Baladrar ligger också 5 km härifrån.

  Solhabitat Costera del Mar Hämta priser
  Solhabitat Costera del Mar

  Solhabitat Costera del Mar

  2 Mar Norte, Teulada, Valencia
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna villa med golfbana i Moraira ligger tio minuters promenad från Castillo de Moraira och Playa L'Ampolla. Playa de Les Plagetes och Playa El Portet ligger också 2 km härifrån.

   Boutique Hotel LaSort 1 593 kr
   Boutique Hotel LaSort

   Boutique Hotel LaSort

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Centrala Moraira ligger nära Playa L'Ampolla och Castillo de Moraira. Playa de Les Plagetes och Playa El Portet ligger också 2 km härifrån.

    Gina - fantastic sea view apartment in Moraira Hämta priser
    Gina - fantastic sea view apartment in Moraira

    Gina - fantastic sea view apartment in Moraira

    Calle Ruiseñor 37, bloque A, Teulada
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Paichi ligger mindre än 3 km från Playa El Portet, Castillo de Moraira och Playa L'Ampolla. Playa de Les Plagetes och Playa l'Andrago ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Teulada


     Du tänker alltså ta en semester i Teulada? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 350 hotell och andra boendealternativ i Teulada.


     Topphotell och andra boendealternativ i Teulada


     Det är lätt att hitta boende i Teulada med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta boende i Teulada och deras gratis frukost:

     • Hotel Swiss Moraira

     Dessa hotell i Teulada rankas högt av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • RealRent Calamora
     • Vacker Villa med Utsikt och Privat Pool i Moraira på Costa Blanca
     • Hotel Villa Comodin

     Resenärer som bor på detta hotell i Teulada brukar tycka om fitnesscentret:

     • Hotel Swiss Moraira

     Utforska Teulada


     Det avslappnade Teulada är känt för sina restauranger och sina stränder. Populära sevärdheter i Teulada med omnejd:

     • Playa L'Ampolla
     • Playa l'Andrago
     • Cala del Moraig
     • Morro Falqui
     • Javea golfklubb
     • La Granadellas strand
     • La Fossas strand

     När passar det bäst att utforska Teulada?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Teulada, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Teulada brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och september, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Teulada är 14 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma