Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Xeraco hotell

AZALEA Hämta priser
AZALEA

AZALEA

C/Sanchis Guarner, 27 Bajo, Xeraco, Valencia
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet med direkt tillgång till stranden i Xeraco ligger 0,1 km från Playa de Xeraco och 3,5 km från Gandia Beach. L’Ahuirs strand och Cans strand ligger också 2 km härifrån.

  Boutique Apartment in Xeraco Near the Seabeach Hämta priser
  Boutique Apartment in Xeraco Near the Seabeach

  Boutique Apartment in Xeraco Near the Seabeach

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Xeraco ligger 0,1 km från Playa de Xeraco och 3,8 km från Gandia Beach. L’Ahuirs strand och Pltaja de Tavernes ligger också 2 km härifrån.

   Las Terrazas Esc. 6 1º pta 3 Hämta priser
   Las Terrazas Esc. 6 1º pta 3

   Las Terrazas Esc. 6 1º pta 3

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet nära stranden ligger 0,4 km från Playa de Xeraco och 3,6 km från Gandia Beach. L’Ahuirs strand och Cans strand ligger också 2 km härifrån.

    Solmar II 10 - 1º Hämta priser
    Solmar II 10 - 1º

    Solmar II 10 - 1º

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna villa nära stranden ligger 0,2 km från Playa de Xeraco och 3,5 km från Gandia Beach. L’Ahuirs strand och Cans strand ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Xeraco


     Du tänker alltså åka till Xeraco? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 14 hotell och andra sorters boenden i Xeraco.


     Topphotell och andra boendealternativ i Xeraco


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Xeraco med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Xeraco och i synnerhet poolen:

     • Apartamentos Deltamar Ii Los Juncos

     Utforska Xeraco


     I Xeraco finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Xeraco med omnejd:

     • Gandia Beach
     • Cova del Bolomor
     • Centro Interpretación Parpallo-Borrell
     • Gandias goldklubb
     • Gandias småbåtshamn
     • Platja de Venècia
     • Santa Marias kyrka

     När passar det bäst att utforska Xeraco?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Xeraco, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Xeraco brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och oktober, medan de torraste är juni och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 22°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Xeraco ligger på 17 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma