Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Tavernes de la Valldigna hotell

Apartamento Tavernes de la Valldigna Hämta priser
Apartamento Tavernes de la Valldigna

Apartamento Tavernes de la Valldigna

Av. de la Marina 64, Tavernes de la Valldigna, Valencia
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet på stranden ligger tio minuters promenad från Platja de Tavernes och Pltaja de Tavernes. Platja de la Goleta ligger 0,9 km härifrån.

  Cozy Holiday Apartment With Terrace and BBQ Hämta priser
  Cozy Holiday Apartment With Terrace and BBQ

  Cozy Holiday Apartment With Terrace and BBQ

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad i en förort ligger 3,3 km från Cova del Bolomor och mindre än en mil från Pltaja de Tavernes och Platja de Tavernes. Platja de la Goleta och Playa de Xeraco ligger också mindre än en mil härifrån.

   Chamberi Hämta priser
   Chamberi

   Chamberi

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet nära stranden ligger tio minuters promenad från Platja de Tavernes och Platja de la Goleta. Pltaja de Tavernes och Playa de L'Estany ligger också 5 km härifrån.

    Quaint Vacation Apartment With Jacuzzi and Hammam Hämta priser
    Quaint Vacation Apartment With Jacuzzi and Hammam

    Quaint Vacation Apartment With Jacuzzi and Hammam

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i en förort ligger 3,3 km från Cova del Bolomor och mindre än en mil från Pltaja de Tavernes och Platja de Tavernes. Platja de la Goleta och Playa de Xeraco ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Tavernes de la Valldigna


     Du tänker alltså ta en semester i Tavernes de la Valldigna? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 14 hotell och andra sorters boenden i Tavernes de la Valldigna.


     Utforska Tavernes de la Valldigna


     I Tavernes de la Valldigna finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tavernes de la Valldigna med omnejd:

     • Cova del Bolomor
     • La Galiana Campo de Golf
     • Centro Interpretación Parpallo-Borrell
     • Santos Juanes-kyrkan
     • Cullera-slottet
     • Playa El Raco
     • Gandia Beach

     När du förebereder din resa till Tavernes de la Valldigna kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Valencia (VLC). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Tavernes de la Valldigna?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Tavernes de la Valldigna, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tavernes de la Valldigna brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är mars och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 22°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Tavernes de la Valldigna ligger på 17 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma