Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Gandia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Gandia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Gandia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Gandia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Gandia

Flyg och hotell i Gandia

Kan du inte sluta dagdrömma om Gandia? Teamet på MrJet kan ordna med allt från biluthyrning och rundturer till flyg och hotell i Gandia.

Spara pengar när du bokar flygresa och rum tillsammans.

Det finns inte mycket som är härligare än en välplanerad resa. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell runtom i världen kan du enkelt boka nästa spännande äventyr.

Dessutom erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en pulserande metropol eller en fridfull och stärkande paus från vardagen, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Gandia

En resa till Gandia kommer du sent att glömma.

Det är förstås inte bara byggnaderna och sevärdheterna som gör en stad speciell, det är också människorna. I den här delen av Valencia bor det 80 000 invånare.

Destinationen ligger 340 km från Madrid, huvudstaden, och 1 km från Benirredrà.

Spendera en dag på Gandia Beach och Platja de Venècia. Här kan du promenera längs vattnet, doppa tårna i havet eller koppla av med en bra bok.

Planeten Jorden svämmar över av alla möjliga sorters mystiska företeelser. Lär dig om saker som du tidigare inte kände till på Faller-museet och Gandias arkeologiska museum. När det gäller naturens värld går det inte att se allt, men det skadar då inte att försöka! För ännu fler exotiska arter, lägg till Centro Interpretación Parpallo-Borrell i din agenda.

Casa de Cultura Marques José Luis González Quirós är en av de viktigaste byggnaderna i Gandia, och har huserat en mängd prominenta människor.

Ibland skulle vi nog alla må bra av att knyta an till vår spirituella sida, och en av de bästa platserna för detta är Santa Marias kyrka.

Ducal-palatset i Gandia är ett av de mest välkända minnesmärkena i Gandia och ger dig möjlighet att upptäcka lite mer om områdets förflutna.

Tillbringa en dag på golfgreenen på Gandias goldklubb och ha kul samtidigt som du lättar stressen och får lite motion.

Hotell i Gandia

Det är alltid bra att välja ut ett boende i Gandia långt i förväg. Börja med att kolla i vår reseguide. Här hittar du fler än 29 boenden att välja på.

Om du är ute efter ett enklare rum utan onödig lyx är Hotel Mavi på C/ Legazpi, 18 ett bra alternativ. Ett annat boende som erbjuder utmärkt service till ett lågt pris är Hotel Los Naranjos på Avenida del Grao, 67. Du kanske hellre vill unna dig en riktigt påkostad vistelse? Om du bokar ett rum på RH Bayren Hotel & Spa eller Hotel Principal kan du förvänta dig en otrolig upplevelse.