Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Varenna hotell

Albergo Milano Hotel & Apartments 1 551 kr
Albergo Milano Hotel & Apartments

Albergo Milano Hotel & Apartments

VIA XX SETTEMBRE, Varenna, Lecco
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid strandpromenaden ligger 0,2 km från Medborgarmuseet för ornitologi och naturvetenskap och 4,2 km från Bellagios hamn. San Giovanni Battista-kyrkan och Ramo di Lecco ligger också fem minuter härifrån. Varenna-Esino-Perledo station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Fiumelatte station promenerar du på 21 minuter.

  Villa Monti Hämta priser
  Villa Monti

  Villa Monti

  via roma 9/11, Varenna
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i centrala Varenna ligger 0,2 km från Villa Monastero och 4,7 km från Bellagios hamn. Medborgarmuseet för ornitologi och naturvetenskap och Ramo di Lecco ligger också fem minuter härifrån. Varenna-Esino-Perledo station ligger på 14 minuters gångavstånd och till Fiumelatte station promenerar du på 15 minuter.

   Hotel Royal Victoria 3 185 kr
   Hotel Royal Victoria

   Hotel Royal Victoria

   Piazza San Giorgio 2, Varenna, LC
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i centrala Varenna ligger 0,1 km från Medborgarmuseet för ornitologi och naturvetenskap och 4,4 km från Bellagios hamn. Ramo di Lecco och Royal Victoria ligger också fem minuter härifrån. Varenna-Esino-Perledo station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Fiumelatte station promenerar du på 19 minuter.

    Hotel Olivedo 1 359 kr
    Hotel Olivedo

    Hotel Olivedo

    Piazza Martiri,14, Varenna, LC
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid sjön ligger 0,5 km från San Giovanni Battista-kyrkan och 3,9 km från Bellagios hamn. Medborgarmuseet för ornitologi och naturvetenskap och Royal Victoria ligger också tio minuter härifrån. Varenna-Esino-Perledo station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Fiumelatte station promenerar du på 24 minuter.

     Topperbjudanden på budgethotell i Varenna

     Hotel Montecodeno 1 220 kr
     Hotel Montecodeno

     Hotel Montecodeno

     via della Croce 2, Varenna, LC
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i centrala Varenna ligger 0,5 km från Medborgarmuseet för ornitologi och naturvetenskap och 4 km från Bellagios hamn. San Giovanni Battista-kyrkan och Ramo di Lecco ligger också tio minuter härifrån. Varenna-Esino-Perledo station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Fiumelatte station promenerar du på 24 minuter.

      Topperbjudanden på lyxhotell i Varenna

      Hotel Royal Victoria 3 185 kr
      Hotel Royal Victoria

      Hotel Royal Victoria

      Piazza San Giorgio 2, Varenna, LC
        
       4.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell med spa i centrala Varenna ligger 0,1 km från Medborgarmuseet för ornitologi och naturvetenskap och 4,4 km från Bellagios hamn. Ramo di Lecco och Royal Victoria ligger också fem minuter härifrån. Varenna-Esino-Perledo station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Fiumelatte station promenerar du på 19 minuter.

       Karta

       Hitta hotell i Varenna


       Du tänker alltså semestra i Varenna? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 45 hotell och andra boendealternativ i Varenna.


       Topphotell och andra boendealternativ i Varenna


       Det går lätt att hitta boende i Varenna med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


       Gästerna gillar följande hotell i Varenna, och i synnerhet deras gratis frukost:

       • Casa Stacy
       • Hotel Olivedo
       • Hotel Montecodeno

       Resenärerna brukar gilla detta hotell i Varenna och i synnerhet poolen:

       • Hotel Royal Victoria

       Utforska Varenna


       Det promenadvänliga Varenna är känt för sina sjöar, sina färjor och sina restauranger. Populära sevärdheter i Varenna med omnejd:

       • San Giovanni Battista-kyrkan
       • Medborgarmuseet för ornitologi och naturvetenskap
       • Villa Monastero
       • Castello di Vezio
       • Grigna Settentrionales regionala park
       • Villa Melzi
       • Villa Carlotta

       När du planerar din resa till Varenna kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Lugano (LUG-Agno). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


       När passar det bäst att utforska Varenna?


       Om du undrar när det är bäst att besöka Varenna, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Varenna brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är februari och januari.


       Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

       • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
       • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
       • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
       • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
       • Snittet för den årliga nederbörden i Varenna är 26 millimeter.

       Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma