Boka billiga Storbritannien hotell

Storbritannien hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Storbritannien
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vill du se mer av Storbritannien än bara London?

Söker du ett hotell i Storbritannien? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Storbritannien. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Storbritannien. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i hela världen, om du söker ett annat resmål eller annan destination. Storbritannien är inte bara London, lär dig nya saker om andra städer: Glasgow, Manchester, Birmingham och Edinburgh! Men, London är ändå, inte att förglömma, Storbritanniens kärna och kanske hela västvärldens kärna enligt vissa!

Hotell Storbritannien – upplev London!

Shoppa loss på Oxford Street och missa inte sevärdheter som Tower Bridge, Tate Modern, British Museum, Big Ben – ja, bokar du hotell i Storbritannien i självaste London får du garanterat en fantastisk turistupplevelse. De kända röda dubbeldäcksbussarna fungerar utmärkt för sightseeing i sakta mak, köp ett ”Oyster Card” (kort för kollektivtrafik) och hoppa på en linje. Det är dessutom lite billigare att åka buss än ”Underground” – Londons tunnelbana, den äldsta i världen. Dess tunnlar agerade skyddsrum under andra världskriget. För den historieintresserade är det bara att börja gräva i till exempel Storbritanniens historia som kolonisatör och aristokrati och boka ett hotell i Storbritannien redan idag.

Edinburgh – Skottlands huvudstad

Edinburgh ligger både nära Glasgow och Newcastle. Skottarna är otroligt stolta över sin huvudstad med gamla charmiga och vackra hus med de karaktäristiska grå stenfasaderna. Det skotska landskapet gör sig också påmint i den stora centrala parken Princess Street Gardens gröna dal. När du spatserar på det kända turiststråket ”The Royal Mile” som slutar vid slottet kan du också blicka ner över staden. Den går mellan Edinburgh Castle och Holyrood Palace där Storbritanniens drottning Elizabeth II bor när hon besöker Skottland. När du bokar hotell i Storbritannien kan du lära dig mer om de olika stadsdelarna. Efter dagens shopping bär det av till en mysig pub för en mustig ”meat pie” – en kulinarisk specialitet i Storbritannien: paj med kött och morot som kokats i Guinnes-öl!