Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

London hotell

1,513 kr
Se information
Bokades senast för 9 timmar sen
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
73 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i Belgravia ligger en kvarts promenad från Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace och St. James Park. Big Ben och Sloane Square ligger också 2 km härifrån.

563 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
BLOC Hotel Gatwick

BLOC Hotel Gatwick

South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
63 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Gatwick ligger 2 km från Archway Theatre och mindre än en mil från Crawleys stadshus och County Mall Shoppingcenter. Gatwick Aviation Museum och Hawth Theatre ligger också mindre än en mil härifrån.

1,197 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
95 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i London ligger i ett historiskt område, nära Southbank Centre Book Market och Florence Nightingale Museum. St. Thomas' Hospital och Sea Life London Aquarium ligger dessutom fem minuter härifrån.

540 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

The Grove, West Drayton
36 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell nära flygplatsen ligger 4,6 km från Stockley Park och mindre än en mil från London Motor Museum och Brunel University. Windsor Castle och Twickenham stadium ligger också mindre än 15 km härifrån.

1,264 kr
Se information
Bokades senast för 11 timmar sen
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
36 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Detta London Heathrow Airport-hotell är anslutet till Terminal 5 via en täckt gångväg. Härifrån är det 20 minuters tågresa till centrala London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park och Thorpe Park ligger i närheten.

950 kr
Se information
Bokades senast för 12 timmar sen
Sofitel London Gatwick

Sofitel London Gatwick

North Terminal, Gatwick
19 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta moderna, affärsorienterade hotell ligger i anslutning till Gatwicks Airports norra terminal via en täckt gångväg. Centrala London ligger 45 km bort och kan nås på 30 minuter med tåg.

763 kr
Se information
Bokades senast för 14 timmar sen
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

66-71 Lancaster Gate, London
41 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i London ligger inom gångavstånd från Hyde Park and Paddington Station. Kensington Palace och Royal Albert Hall ligger 1,5 km bort från hotellet.

1,380 kr
Se information
Bokades senast för 20 timmar sen
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
44 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Hotell byggt på 1960-talet på livliga Kensington High Street i Lonon, 55 minuters promenad från Kensington Palace and Gardens och Hyde Park.

Karta

Nyligen bokade London hotell

Hotell i London för alla smaker

Oavsett om man önskar ägna sin vistelse i London åt att shoppa, uppleva engelsk fotboll eller kanske läsa en bok under ett träd i Hyde Park, hittar man enkelt sitt boende i närheten av någon av dessa aktiviteter. MrJet erbjuder hotell i London i alla prisklasser: Från lite mindre familjära hotell till 5-stjärnig lyx. Du kan välja att bara boka ditt boende hos oss men kom ihåg att vi även erbjuder prisvärda paketresor. Hos MrJet.se kan du vara ute i sista minuten och boka fram till 6 timmar innan avresa! En annan fördel med MrJet är att vi har prisgaranti på alla hotell du bokar hos oss. Är vi dyrare på samma hotell ger vår prisgaranti dig prisskillnaden tillbaka.

Hotell London – livet som på film

London är en stor stad med sina 13 miljoner invånare, och varje stadsdel har sin karaktär. Notting Hill i västra London är känt från filmen med samma namn och har just den charmen som i filmen. Här äger en karneval rum i augusti – den arrangeras av västindiska invånare och garanterar fest i tre dagar så om du bokar hotell i London just där och då kan du känna dig som iRio de Janeiro! I östra London är de mindre bemedlade områdena, exempelvis Hackney, som blivit populära och dyrare även de. Det kan vara svårt att hitta billiga hotell i London men om du är ute i god tid är det inte alls omöjligt.

Kombinera bildning med nöje

Shoppa loss på Oxford Street och missa inte sevärdheter som Tower Bridge, Tate Modern, British Museum, Big Ben – ja, bokar du hotell i London får du en garanterad turistupplevelse. De kända röda dubbeldäcksbussarna fungerar utmärkt som sightseeing i sakta mak, köp ett ”Oyster Card” (kort för kollektivtrafik) och hoppa på en linje. Det är dessutom lite billigare att åka buss än ”Underground” – Londons tunnelbana, den äldsta i världen. Dess tunnlar fungerade som skyddsrum under andra världskriget. För den historieintresserade är det bara att börja gräva i till exempel Storbritanniens historia som kolonisatör och aristokrati och boka ett hotell i London redan idag.

Senast recenserade i London

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma