Reserestriktioner kan gälla för Storbritannien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Edinburgh - 3554 att välja från

Hotell från 358 kr

Kolla hotellpriser i Edinburgh

Edinburgh hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Edinburgh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Edinburgh

Topperbjudanden på lyxhotell i Edinburgh

Norra Storbritanniens pärla - Edinburgh

Är du nyfiken på Storbritannien och vill se något annat än London? Edinburgh ligger både nära Glasgow och Newcastle. Här finns det skotska parlamentet och mycket patriotism men också stor gästvänlighet. Skottarna är stolta över denna hamnstad med gamla charmigt vackra hus med de karaktäristiskt grå stenfasaderna. Staden har många muséer och sevärdheter för hela familjen, ensamresenären och semesterfirare i alla åldrar!

Söker du ett hotell i Edinburgh? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyxhotell. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Edinburgh. Du väljer själv om det är priset, antal stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar hotell i Edinburgh. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i hela världen, om du söker ett annat resmål eller en annan destination.

Hotell Edinburgh – se de skotska vidderna

Hyr du en bil och kommer lite utanför staden väntar ett otroligt vackert landskap. Landskapet gör sig också påmint i den stora centrala parken Princess Street Gardens. När du går det kända turiststråket ”The Royal Mile” som slutar vid slottet kan du också blicka ner över staden. Den går mellan Edinburgh Castle och Holyrood Palace där Drottning Elizabeth II bor när hon besöker Skottland. Edinburgh är Skottlands huvudstad och när du bokar hotell i Edinburgh kommer detta inte att undgå dig. Det säljs kiltar och ullplagg av hög kvalitet i alla bodar i gamla stan. Efter dagens shopping bär det av till en mysig pub för en mustig ”meat pie”.

Från fish and chips med mushy peas till kimchi

Det finns gott om restauranger i Edinburgh, allt från de många kaféerna där du kan äta scones av olika slag, fish and chips är en självklarhet i denna hamnstad vid Nordsjön och koreansk och italiensk mat av hög kvalitet, ja mat för alla smaker. Den berömda Edinburgh Fringe Festival har blivit världsberömd och spridit sig härifrån till många andra städer i världen. Edinburghfestivalen startade för att liva upp folk i tider av krig och visade sig behövas även i bättre tider. Bokar du hotell i Edinburgh i augusti kan det bli fullt för då dubblas stadens invånarantal!