Flyg från Göteborg till London från

Billiga flygbiljetter från Göteborg till London

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till London
IATA-kod för avreseflygplats
GOT
IATA-kod för ankomstflygplats
LHR
Antal flygalternativ
1
Pris tur-och-retur
1 428 kr
Snittflygtid
1 timme 12 min med bil

Bäst dagar att flyga från GOT till LON

London LHR — flyguppgifter

Från
Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats
GOT
Till
London
IATA-kod för ankomstflygplats
LON
Antal verksamma flygbolag
5
Tillgängliga flygbolag
Eurowings, Vueling Airlines, Lufthansa, British Airways, Swiss International Air Lines, easyJet, Widerøe, KLM, American Airlines, Fly Play, Delta, United, Air Canada, Hainan Airlines
Avstånd
1069 km
Restid
0 5
Flygpris
1 428 kr

Flyginformation

Flyg Göteborg London

h5>Avgång Göteborg

När du ska åka flyg från Göteborg är det Landvetter flygplats du avgår ifrån. landvetter är Sveriges näst största flygplats, här igenom rör sig ungefär 5 miljoner resenärer per år. Landvetter är en förhållandevis liten flygplats, men det finns fortfarande möjlighet till lite shopping i butiker och chansen att stilla eventuell hunger på en restaurang. Om du behöver tillgång till internet medans du väntar på ditt flyg så surfar du fritt i 3 timmar på flygplatsens wifi-nätverk, perfekt för dig som behöver skriva det där sista mailet innan resan.

Landvetter flygplats ligger 25 km från Göteborg och det tar ungefär 20 minuter från Göteborg city att ta sig dit med flygbuss. Vill du ta taxi till flygplatsen så finns det flera olika taxibolag som kan köra dig både till in- och utrikes ankomsthall. Om du väljer att köra bil själv så finns det gott om parkeringsplatser, inte mindre än 10 000 st. Du har möjlighet till långtidsparkering och du kan även boka parkering i förväg och på så sätt få det lite billigare.

Anländ i London

London är staden som bjuder på nöjen och upplevelser både för gammal och ung. Oavsett vad du har för intressen så finns det oändliga möjligheter att roa sig. Utforska London med en sightseeing, se Big Ben och London Eye. Gå på musikaler, shoppa loss ordentligt i en av världens bästa shoppingstäder, njut av fantastiska måltider på restauranger och roa dig kungligt i Londons rika uteliv. Vi på MrJet hjälper dig gärna att hitta en billig resa till London. Passa på att boka både hotell och hyrbil samtidig och ta del av våra rabatter och specialerbjudanden.

När du anländer i London blir det troligen på Heathrow flygplats. Kring London finns inte mindre än 4 flygplatser och den största och mest trafikerade av dessa är Heathrow. Som dessutom är Europas största flygplats. Heathrow ligger drygt 2 mil utanför Londons centrum och du tar dig snabbt in till centrum med exempelvis Heathrow Expresståg, det tar 15 minuter och tågen avgår varje kvart. Vill du att det ska vara lite billigare kan du ta tåget Heathrow Connect, då tar resan en halvtimma. Kanske du hellre tar en taxi från flyget? Då kan du hoppa in i en av Londons välkända svarta taxibilar och åka bekvämt hela vägen till ditt hotell. Det tar dock lite längre tid eftersom vägarna omkring London är hårt trafikerade. Räkna med dryga timmen i restid. Såklart kan du även ta bussen från Heathrow, till stationen King´s Cross tar du A2 Airbus, den avgår från alla terminaler.

Gatwick är Londons näst största flygplats, att ta Gatwick Expresståg till Victoria stationen i London tar ungefär 30 minuter. Vill du ta dig dit på annat sätt så går det både bussar och taxibilar i jämn trafik.

Se Themsen och Big Ben – billiga flyg Göteborg-London

Få Europeiska huvudstäder har så många ikoniska sevärdheter som London. Dessutom är London både nära och prisvärt! Boka ett billigt flyg från Göteborg till London för att till exempel uppleva den hisnande utsikten från The Shard, Västeuropas högsta byggnad, eller ta en selfie med en av vakterna framför Buckingham Palace. Flygtiden när du reser direkt är strax under två timmar.

Hitta billiga flyg Göteborg-London

När det billigaste direktflyget kostar runt femtiolappen enkel resa förstår man snabbt att det alltid går att hitta prisvärda flyg från Göteborg till London! Bästa pris hittar du dock om du är ute i riktigt god tid och bokar din resa runt två månader innan avfärd eller om du väljer att resa i mars eller november. Dyrast är det att fira nyår i London och att resa i april eller juli.

Din avfärd från Göteborg Landvetter

När du bokar flyg från Göteborg till London går avresan från Landvetter. Göteborg Landvetter är Sveriges näst största flygplats och har allt du kan förvänta dig när det kommer till bekvämligheter och komfort. Du tar dig enkelt till flygplatsen med bil, taxi eller buss. Från centrala Göteborg tar det vanligtvis inte mer än 30 minuter på riksväg 40. Från Göteborg avgår flygbussarna var tjugonde minut, och det finns hållplatser på Korsvägen, Berzeliigatan, Kungsportsplatsen och Nils Ericson-terminalen. När du har checkat in kan du pusta ut med en kopp kaffe eller en måltid. Landvetter har tio olika kaféer och restauranger, och om det är något du saknar inför resan finns det även ett tiotal butiker.

Din ankomst till London

Närmst sevärdheterna kommer du om du flyger direkt till Londons mest centrala flygplatser. Då landar du antingen på Heathrow eller London City och har lite kortare restid till stadens museer och nattklubbar. Heathrow är inte bara Europas största flygplats, utan också världens femte största. Här finns därför ett extraordinärt utbud av tjänster, butiker och restauranger. Viktigast vid ankomsten i ett nytt land är dock kanske transportutbudet, och även där imponerar Heathrow. Var femtonde minut avgår Heathrow Express till centrala Londons Paddington Station. Du finner också en direktanslutning Londons tunnelbana. Resan in till centrala London tar 50 minuter och kostar bara sex pund.

London City är Londons mest centrala flygplats och har därför den kortaste restiden in till staden. Från flygplatsen går det tåg, vilket tar ca 30 minuter. Det är också ungefär så lång tid det tar med buss, hyrbil eller taxi. Väljer du taxi kostar det GBP 25 till London med fast pris.

Flyg till Gatwick, Stansted och Luton

London Gatwick är en populär flygplats, även om den ligger hela 4,5 mil utanför London. Vid södra terminalen finner du tågstationen. Härifrån reser du med Thameslink till London på endast 30–45 minuter. Bokar du din tågbiljett i förväg är det mycket billigare. Billigast är dock bussarna som tar mellan en och en halv och två timmar, men det är svårt att klå priset: den billigaste biljetten kostar två pund!

London Stansted är Ryanairs största bas, vilket gör den till en populär flygplats för alla de som vill resa billigt. Flygplatsen ligger sex mil från centrala London, men med Stansted Express, som avgår en gång i kvarten, kan du vara i storstaden på 45–50 minuter.

London Luton ligger också en bra bit från London, men har den näst snabbaste tåglänken, efter Heathrow. Med East Midland Trains är du på enorma Saint Pancras Station 25 minuter efter avfärd. Buss, bil och taxi tar istället runt en timme.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till London

Topphotell i London

Zedwell Piccadilly Circus

Zedwell Piccadilly Circus

3 out of 5
Great Windmill Street, London, England
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, reception (öppen dygnet runt) och daglig städning. Våra gäster brukar ...
Zedwell Piccadilly Circus
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

4 out of 5
372 The Strand, London, England
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster ...
The Strand Palace Hotel
President Hotel

President Hotel

3.5 out of 5
56-60 Guildford Street, London, England
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och parkering. Våra gäster brukar tala ...
President Hotel

Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad

Royal National Hotel

Royal National Hotel

3 out of 5
38-51 Bedford Way, London, England
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och parkering. Våra gäster brukar tala väl om frukosten och wi-fi-anslutningen ...
Royal National Hotel
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

5 out of 5
2-24 Kensington High Street, London, England
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 3 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
Royal Garden Hotel
The Tower Hotel

The Tower Hotel

4 out of 5
St Katharine's Way, London, England
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 2 barer/lounger. Våra gäster brukar ...
The Tower Hotel
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i London
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.