Flyg från Göteborg till London från

Billiga flygbiljetter från Göteborg till London

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till London
IATA-kod för avreseflygplatsGOT
IATA-kod för ankomstflygplatsLHR
Antal flygalternativ1
Flygpris1 263 kr
Snittflygtid1 timme 13 min med bil

Bäst dagar att flyga från GOT till LON

London LHR — flyguppgifter

Från Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats GOT
Till London
IATA-kod för ankomstflygplats LON
Antal verksamma flygbolag 4
Tillgängliga flygbolag British Airways, Air Baltic, Lufthansa, Brussels Airlines, SAS, KLM, Gulf Air, Air India, Finnair, Thai Airways International, Swiss International Air Lines, Singapore Airlines
Avstånd 1069 km
Restid 0 5
Flygpris 1 263 kr

Flyginformation

Flyg Göteborg London

h5>Avgång Göteborg

När du ska åka flyg från Göteborg är det Landvetter flygplats du avgår ifrån. landvetter är Sveriges näst största flygplats, här igenom rör sig ungefär 5 miljoner resenärer per år. Landvetter är en förhållandevis liten flygplats, men det finns fortfarande möjlighet till lite shopping i butiker och chansen att stilla eventuell hunger på en restaurang. Om du behöver tillgång till internet medans du väntar på ditt flyg så surfar du fritt i 3 timmar på flygplatsens wifi-nätverk, perfekt för dig som behöver skriva det där sista mailet innan resan.

Landvetter flygplats ligger 25 km från Göteborg och det tar ungefär 20 minuter från Göteborg city att ta sig dit med flygbuss. Vill du ta taxi till flygplatsen så finns det flera olika taxibolag som kan köra dig både till in- och utrikes ankomsthall. Om du väljer att köra bil själv så finns det gott om parkeringsplatser, inte mindre än 10 000 st. Du har möjlighet till långtidsparkering och du kan även boka parkering i förväg och på så sätt få det lite billigare.

Anländ i London

London är staden som bjuder på nöjen och upplevelser både för gammal och ung. Oavsett vad du har för intressen så finns det oändliga möjligheter att roa sig. Utforska London med en sightseeing, se Big Ben och London Eye. Gå på musikaler, shoppa loss ordentligt i en av världens bästa shoppingstäder, njut av fantastiska måltider på restauranger och roa dig kungligt i Londons rika uteliv. Vi på MrJet hjälper dig gärna att hitta en billig resa till London. Passa på att boka både hotell och hyrbil samtidig och ta del av våra rabatter och specialerbjudanden.

När du anländer i London blir det troligen på Heathrow flygplats. Kring London finns inte mindre än 4 flygplatser och den största och mest trafikerade av dessa är Heathrow. Som dessutom är Europas största flygplats. Heathrow ligger drygt 2 mil utanför Londons centrum och du tar dig snabbt in till centrum med exempelvis Heathrow Expresståg, det tar 15 minuter och tågen avgår varje kvart. Vill du att det ska vara lite billigare kan du ta tåget Heathrow Connect, då tar resan en halvtimma. Kanske du hellre tar en taxi från flyget? Då kan du hoppa in i en av Londons välkända svarta taxibilar och åka bekvämt hela vägen till ditt hotell. Det tar dock lite längre tid eftersom vägarna omkring London är hårt trafikerade. Räkna med dryga timmen i restid. Såklart kan du även ta bussen från Heathrow, till stationen King´s Cross tar du A2 Airbus, den avgår från alla terminaler.

Gatwick är Londons näst största flygplats, att ta Gatwick Expresståg till Victoria stationen i London tar ungefär 30 minuter. Vill du ta dig dit på annat sätt så går det både bussar och taxibilar i jämn trafik.

Se Themsen och Big Ben – billiga flyg Göteborg-London

Få Europeiska huvudstäder har så många ikoniska sevärdheter som London. Dessutom är London både nära och prisvärt! Boka ett billigt flyg från Göteborg till London för att till exempel uppleva den hisnande utsikten från The Shard, Västeuropas högsta byggnad, eller ta en selfie med en av vakterna framför Buckingham Palace. Flygtiden när du reser direkt är strax under två timmar.

Hitta billiga flyg Göteborg-London

När det billigaste direktflyget kostar runt femtiolappen enkel resa förstår man snabbt att det alltid går att hitta prisvärda flyg från Göteborg till London! Bästa pris hittar du dock om du är ute i riktigt god tid och bokar din resa runt två månader innan avfärd eller om du väljer att resa i mars eller november. Dyrast är det att fira nyår i London och att resa i april eller juli.

Din avfärd från Göteborg Landvetter

När du bokar flyg från Göteborg till London går avresan från Landvetter. Göteborg Landvetter är Sveriges näst största flygplats och har allt du kan förvänta dig när det kommer till bekvämligheter och komfort. Du tar dig enkelt till flygplatsen med bil, taxi eller buss. Från centrala Göteborg tar det vanligtvis inte mer än 30 minuter på riksväg 40. Från Göteborg avgår flygbussarna var tjugonde minut, och det finns hållplatser på Korsvägen, Berzeliigatan, Kungsportsplatsen och Nils Ericson-terminalen. När du har checkat in kan du pusta ut med en kopp kaffe eller en måltid. Landvetter har tio olika kaféer och restauranger, och om det är något du saknar inför resan finns det även ett tiotal butiker.

Din ankomst till London

Närmst sevärdheterna kommer du om du flyger direkt till Londons mest centrala flygplatser. Då landar du antingen på Heathrow eller London City och har lite kortare restid till stadens museer och nattklubbar. Heathrow är inte bara Europas största flygplats, utan också världens femte största. Här finns därför ett extraordinärt utbud av tjänster, butiker och restauranger. Viktigast vid ankomsten i ett nytt land är dock kanske transportutbudet, och även där imponerar Heathrow. Var femtonde minut avgår Heathrow Express till centrala Londons Paddington Station. Du finner också en direktanslutning Londons tunnelbana. Resan in till centrala London tar 50 minuter och kostar bara sex pund.

London City är Londons mest centrala flygplats och har därför den kortaste restiden in till staden. Från flygplatsen går det tåg, vilket tar ca 30 minuter. Det är också ungefär så lång tid det tar med buss, hyrbil eller taxi. Väljer du taxi kostar det GBP 25 till London med fast pris.

Flyg till Gatwick, Stansted och Luton

London Gatwick är en populär flygplats, även om den ligger hela 4,5 mil utanför London. Vid södra terminalen finner du tågstationen. Härifrån reser du med Thameslink till London på endast 30–45 minuter. Bokar du din tågbiljett i förväg är det mycket billigare. Billigast är dock bussarna som tar mellan en och en halv och två timmar, men det är svårt att klå priset: den billigaste biljetten kostar två pund!

London Stansted är Ryanairs största bas, vilket gör den till en populär flygplats för alla de som vill resa billigt. Flygplatsen ligger sex mil från centrala London, men med Stansted Express, som avgår en gång i kvarten, kan du vara i storstaden på 45–50 minuter.

London Luton ligger också en bra bit från London, men har den näst snabbaste tåglänken, efter Heathrow. Med East Midland Trains är du på enorma Saint Pancras Station 25 minuter efter avfärd. Buss, bil och taxi tar istället runt en timme.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till London

Topphotell i London

The Royal National Hotel

The Royal National Hotel

4 out of 5
38-51 Bedford Way, London, England, WC1H 0DG
Priset är 1 727 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell med miljövänlig profil har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 2 barer/lounger. Våra gäster ...
The Royal National Hotel
The President Hotel

The President Hotel

3.5 out of 5
56-60 Guildford Street, London, England, WC1N 1DB
Priset är 1 961 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster ...
The President Hotel
The Tower Hotel

The Tower Hotel

4 out of 5
St Katharine's Way, London, England, E1W 1LD
Priset är 1 566 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 2 barer/lounger. Våra gäster brukar ...
The Tower Hotel

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Leonardo London Heathrow Airport

Leonardo London Heathrow Airport

4 out of 5
Bath Road, West Drayton, England, UB7 0DP
Priset är 930 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i West Drayton. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster ...
Leonardo London Heathrow Airport
Bedford Hotel

Bedford Hotel

4 out of 5
Southampton Row, 83-95, London, England, WC1B 4HD
Priset är 1 922 kr per natt mellan 30 maj och 31 maj
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala ...
Bedford Hotel
DoubleTree by Hilton London Kensington

DoubleTree by Hilton London Kensington

4 out of 5
100 Cromwell Road, London, England, SW7 4ER
Priset är 2 133 kr per natt mellan 29 maj och 30 maj
Detta hotell vid stranden har 4 stjärnor och ligger i London. Här har du tillgång till gratis wi-fi, strand och frukost. Våra gäster brukar tala väl om den hjälpsamma ...
DoubleTree by Hilton London Kensington
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i London
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.