Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Brighton

Förslag på billiga flygresor till Brighton

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 559 kr för enkelflyg och 1 229 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

mån 5 juli
ARN
Stockholm
LGW
London
559 kr
Norwegian Air Shuttle
lör 16 okt.
ARN
Stockholm
LGW
London
774 kr
Vueling Airlines
sön 6 juni
ARN
Stockholm
LHR
London
799 kr
British Airways
tis 8 juni
ARN
Stockholm
LHR
London
899 kr
SAS
sön 6 juni
ARN
Stockholm
LHR
London
943 kr
Finnair
mån 7 juni
ARN
Stockholm
LGW
London
971 kr
Air Baltic
tors 8 juli
ARN
Stockholm
LHR
London
1 144 kr
KLM
sön 18 juli - tors 22 juli
ARN
Stockholm
LGW
London
1 229 kr
Norwegian Air Shuttle
lör 27 nov. - mån 29 nov.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 303 kr
SAS
ons 13 okt. - tis 19 okt.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 357 kr
British Airways
lör 27 nov. - mån 29 nov.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 495 kr
Lufthansa
lör 16 okt. - mån 18 okt.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 598 kr
Swiss International Air Lines
lör 16 okt. - mån 18 okt.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 599 kr
Austrian Airlines
lör 16 okt. - mån 18 okt.
ARN
Stockholm
LGW
London
1 769 kr
Vueling Airlines

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Brighton?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Brighton varierar mellan 1 229 kr och 15 530 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Brighton kan hitta fantastiska flyg för så lite som 559 kr. Tips för fyndjägare: Juli är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Brighton.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Brighton?

✔️ Flygpriserna till Brighton varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Brighton om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Brighton, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Brighton?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Brighton kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, British Airways, SAS, Finnair, Air Baltic, KLM, Lufthansa, Swiss International Air Lines, Austrian Airlines. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Brighton med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Brighton kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Brighton?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg Brighton

Det är här du hittar det billigaste flyget till Brighton. Vi på MrJet vill hjälpa våra resenärer att hitta de bästa priserna och erbjudandena som finns ute just nu. Vi jobbar ständigt med att göra våra kunder så nöjda som möjligt och vi är stolta över att vi i 10 års tid lyckats med just det.

Vår smarta sökfunktion är den bästa på markanden och den är både lätt att använda och väldigt användarvänlig. Du får snabbt en överblick av ditt sökresultat och det är enkelt att utforma resan efter dina egna önskemål. Då su knapprat in din information i sökfälten så får du ett sökresultat. Detta sökresultat kan du välja att arrangera efter pris, flygbolag, total restid eller antal stopp. Här finns många alternativ, gillar du kanske att vara på väg redan tidigt på morgonen? Då kan du söka på bara morgonflyg. Vill du att resan ska gå så snabbt som möjligt så söker du bara efter direktflyg.

Behöver du någonstans att kasta in väskan när du anländer till Brighton? Eller en fluffig säng att vila trötta fötter i? Då passar det ju perfekt att passa på att boka ett hotellrum samtidigt, då kan du dessutom spara både tid och pengar. Vill du bo lyxigt och må som en kung så söker du hotell efter antal stjärnor. Vill du bo mitt i staden i närhet till shopping och uteliv så kan du boka hotell efter läge. Du kan även boka hotell efter priset. Håll även utkik efter rabatter och specialerbjudanden hos hotellen, vissa erbjuder exempelvis fri frukost eller gratis nätter.

Nu finns också möjligheten att boka resor via mobilen. Gör ett besök hos oss på m.mrjet.se och boka din resa i farten.

Tveka inte längre, låt oss hjälpa dig att hitta det billigaste flyget till Brighton.

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
IAHGatwick22 maj - 30 maj15 530 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

mån 24 maj - tors 27 maj

Mini

Fiat 500 eller liknande
  • 5 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Fiat 500

746 kr

totalt
hittades för 2 dagar sen
mån 24 maj - tors 27 maj

Ekonomi

Ford Fiesta eller liknande
  • 5 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Ford Fiesta

759 kr

totalt
hittades för 2 dagar sen
mån 24 maj - tors 27 maj

Kompakt

Volkswegen Golf eller liknande
  • 5 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Volkswegen Golf

767 kr

totalt
hittades för 2 dagar sen
Lägsta priserna som hittats under de senaste 2 dygnen. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.