Början av huvudsektionen

Billiga flyg till London (LON)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till London

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till London full av förväntan

Vill du upptäcka Londons tindrande magi med egna ögon? I så fall har du tur. Det finns gott om billiga flyg till London och resan tar bara ett par timmar från Sverige.

Känn pirret när flygplanet landar

Så fort ditt flyg till London har bromsat in och det är dags att kliva av planet, känner du hur det pirrar till i maggropen. Du vet att en härlig vistelse väntar. Det finns få städer i världen vi svenskar älskar lika mycket som London – och det av goda skäl. Oavsett om du gillar shopping, musikaler, spännande sevärdheter eller det galna och kittlande utelivet är det här staden för dig.

Res till London året om

Du kan hitta riktigt billiga flyg till London nästan när som helst. Hit flyger lågprisflygbolag som Ryanair, Norwegian och EasyJet, men även till exempel SAS och British Airways. Flyger du från Stockholmsområdet går många av de billigaste flygen från Stockholm Skavsta Airport. Tack vare de låga priserna får du gott om pengar över för en pint på puben och spännande restaurangbesök. Eftersom London är en riktig metropol där många av nöjena – som att gå runt i de enorma varuhusen, gå på konserter och dricka afternoon tea – äger rum inomhus, passar det utmärkt att åka till London när som helst på året. Å andra sidan, vill du uppleva Londons underbara och fascinerande parker och trädgårdar, som Hyde Park och Kensington Gardens – då är våren och sommaren allra bäst.

Flera flygplatser att välja bland

Många av flygen till London landar på London Stansted Airport (STN) eller Heathrow Airport (LHR), men vissa flyger även till Gatwick Airport (LGW). Av dessa flygplatser ligger Heathrow Airport närmaste Londons centrum (25 km bort) och med hyrbil eller taxi tar du dig in till centrum på knappt en timme. Ungefär lika lång tid tar det att ta tunnelbanan, och priset är då cirka 7 pund. Du kan även ta tåget Heathrow Express som svischar fram till Paddington Station på bara 15 minuter. Priset för en tågbiljett ligger på cirka 25 pund, men bokar du lång tid i förväg kan du få ned priset till ungefär hälften. London Stansted Airport ligger drygt fem mil från Londons centrum och det tar en och en halv timme med hyrbil eller taxi längs väg M11. Även här finns en tåglinje – Stansted Express – som tar dig till Liverpool Street Station på 45 minuter. Biljettpriset är ungefär 20 pund, men du kan få ned priset till cirka 13 pund om du bokar i förväg. Från Gatwick Airport, slutligen, är det drygt fyra mil in till Londons centrum, men det tar lite längre tid att åka bil härifrån – cirka en timme och 45 minuter. Tåget Gatwick Express tar å andra sidan bara 30 minuter till Victoria Station och kostar knappt 20 pund. Det finns även andra tåg som kostar ungefär hälften, men tar något längre tid.

Boka billiga resor till London

Att söka efter och jämföra billiga flygresor till London är väldigt lätt. Har du inga spikade datum för resan kan du välja bland förslag på billiga flygbiljetter till London för en magisk resa till extra låg kostnad. Det finns gott om direktflyg till London utan mellanlandningar, men flyger du från en mindre flygplats i Sverige kan det hända att du mellanlandar exempelvis på Arlanda.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.