Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Bath

Förslag på billiga flygresor till Bath

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 799 kr för enkelflyg och 1 194 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

tis 1 juni
ARN
Stockholm
LHR
London
799 kr
British Airways
ons 19 maj
ARN
Stockholm
LHR
London
943 kr
Finnair
sön 6 feb. - tors 10 feb.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 194 kr
SAS
fre 21 jan. - lör 29 jan.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 196 kr
SAS
fre 10 sep.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 230 kr
British Airways
tis 18 maj
ARN
Stockholm
LHR
London
1 231 kr
Finnair
mån 6 sep. - mån 13 sep.
GOT
Göteborg
LHR
London
1 254 kr
British Airways
fre 21 jan. - sön 30 jan.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 256 kr
SAS
ons 19 maj
ARN
Stockholm
LHR
London
1 260 kr
LOT-Polish Airlines
tis 1 juni
ARN
Stockholm
LHR
London
1 303 kr
Iberia
mån 17 maj
ARN
Stockholm
LHR
London
1 349 kr
SAS
fre 21 jan. - sön 30 jan.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 443 kr
Lufthansa
fre 21 jan. - sön 30 jan.
BMA
Stockholm
LHR
London
1 477 kr
Brussels Airlines
fre 21 jan. - sön 30 jan.
ARN
Stockholm
LHR
London
1 500 kr
Austrian Airlines

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Bath?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Bath varierar mellan 1 194 kr och 1 500 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Bath kan hitta fantastiska flyg för så lite som 799 kr. Tips för fyndjägare: Februari är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Bath.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Bath?

✔️ Flygpriserna till Bath varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Bath om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Bath, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Bath?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Bath kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel British Airways, Finnair, SAS, LOT-Polish Airlines, Iberia, Lufthansa, Brussels Airlines, Austrian Airlines. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Bath med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Bath kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Bath?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Bath

Så då var det äntligen dags att boka den där resan till Bath! Vi på MrJet ser fram emot att få hjälpa dig att hitta det billigaste flyget till Är det inte priset som är det viktiga så kan vi såklart stå till tjänst ändå. I vår smarta sökfunktion finns över 400 olika flygbolag att välja mellan, så vi är ganska så säkra på vår sak när vi säger att vi kan hitta den perfekta resan för dig.

Börja din sökning med att skriva in Bath. Sen anger du det datum du vill åka och antal passagerare. Det är nu magin sker, här kan du arrangera sökresultatet efter det som är viktigt för dig. Använd dig av den flexibla sökningen för att hitta det billigaste flyget, eller för att se olika avgångar dagarna runt det avgångsdatum du valt. Vill du flyga på natten för att få en tidig start när du landar i Bath, då kan du söka på bara nattflyg om du vill. Vill du åka med ett specifikt flygbolag så kan du lätt filtrera bort alla andra och bara se avgångar från ditt favoritbolag, och oroa dig inte över flygpoäng, dessa följer såklart med även då du bokar via oss.

Om du ska mellanlanda någonstans, eller behöver någonstans att vila trötta ben på under din resa så kan du såklart boka ett hotell samtidigt. På detta vis sparar du både tid och pengar. Pengar som du kanske hellre spenderar på en rejäl shoppingrunda i Bath.

Du kan också passa på att boka en hyrbil ifall du vill ut och äventyra och se dig omkring när du är framme. Vi har över 100 000 hotell och välkända hyrbilsföretag över hela världen, det finns garanterat ett alternativ som passar dig.

Finns ingen anledning att vänta längre, låt oss hitta det billigaste flyget till Bath, så du kan börja planera din resa.

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

ons 12 maj - lör 15 maj

Mini

Fiat 500 eller liknande
  • 4 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Fiat 500

895 kr

totalt
hittades för 20 dagar sen
ons 12 maj - lör 15 maj

Ekonomi

Ford Fiesta eller liknande
  • 5 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Ford Fiesta

933 kr

totalt
hittades för 20 dagar sen
ons 12 maj - lör 15 maj

Kompakt

Hyundai I30, Ford Focus eller liknande
  • 5 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Hyundai I30, Ford Focus

971 kr

totalt
hittades för 20 dagar sen
Lägsta priserna som hittats under de senaste 20 dygnen. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.