Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Edinburgh

Förslag på billiga flygresor till Edinburgh

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 387 kr för enkelflyg och 1 150 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

sön 18 juli - sön 25 juli
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 150 kr
Norwegian Air Shuttle
ons 22 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 387 kr
British Airways
ons 22 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 507 kr
British Airways
sön 18 juli - sön 25 juli
ARN
Stockholm
GLA
Glasgow
1 788 kr
KLM
ons 22 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 817 kr
British Airways
ons 22 sep. - sön 26 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 833 kr
SAS
ons 22 sep. - sön 26 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 839 kr
KLM
sön 18 juli - sön 25 juli
ARN
Stockholm
GLA
Glasgow
1 858 kr
KLM
sön 18 juli
ARN
Stockholm
GLA
Glasgow
1 875 kr
British Airways
ons 22 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 877 kr
British Airways
ons 22 sep. - sön 26 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 910 kr
KLM
sön 18 juli
ARN
Stockholm
GLA
Glasgow
1 967 kr
British Airways
ons 22 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 970 kr
British Airways
tors 30 sep. - mån 4 okt.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
2 054 kr
Lufthansa

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Edinburgh?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Edinburgh varierar mellan 1 150 kr och 2 054 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Edinburgh kan hitta fantastiska flyg för så lite som 1 387 kr. Tips för fyndjägare: Juli är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Edinburgh.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Edinburgh?

✔️ Flygpriserna till Edinburgh varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Edinburgh om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Edinburgh, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Edinburgh?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Edinburgh kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Norwegian Air Shuttle, British Airways, KLM, SAS, Lufthansa. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Edinburgh med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Edinburgh kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Edinburgh?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Edinburgh

Oavsett om du letar efter det billigaste flyget till Edinburgh, eller det snabbaste så hittar du det här hos oss på MrJet. Vi har marknadens smartaste sökfunktion och du kan själv välja hur du vill resa. Vi arbetar ständigt med att hitta de bästa erbjudandena som finns ute för tillfället, allt för att hjälpa våra resenärer hitta den perfekta resan.

Du söker enkelt i vår sökfunktion för att hitta det billigaste flyget till Edinburgh. Sökresultaten kan du sedan organisera efter det du själv föredrar. Priset, antal stopp, flygbolag eller total restid. Så ifall du är morgonpigg och vill snabbt ta dig till Edinburgh, så kan du söka på morgonflyg och direktflyg. Vill du se hur det ser ut med flygtider och flygpriser dagarna kring ditt angivna avresedatum så använder du funktionen flexibel sökning.

Om du behöver någonstans att bo under din vistelse så kan du passa på att boka ditt hotell samtidigt. Vi har över 100 000 hotell världen över och det finns garanterat ett alternativ i Edinburgh som passar dig. Hur du vill bo är upp till dig, vill du bo lyxigt och unna dig det där lilla extra så söker du på hotell efter antal stjärnor. Vill du att det ska vara billigt så söker du efter pris. Vill du vara i närheten av något särskilt, exempelvis bästa shoppingatan, eller sportarenan, ja då söker du hotell efter läge. Utvalda hotell erbjuder dessutom gratisnätter och fri frukost, håll ögonen öppna efter dessa erbjudanden och ge dig själv chansen att göra ett riktigt klipp.>/p>

Sluta tveka, gör en sökning och hitta det billigaste flyget till Edinburgh.

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
ARNEdinburgh18 juli - 25 juli1 150 kr
ARNPaisley18 juli - 25 juli1 788 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

ons 12 maj - lör 15 maj

Mini

Fiat 500 eller liknande
  • 4 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Fiat 500

1,044 kr

totalt
hittades för 13 dagar sen
ons 12 maj - lör 15 maj

Ekonomi

Ford Fiesta eller liknande
  • 5 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Ford Fiesta

1,082 kr

totalt
hittades för 13 dagar sen
ons 12 maj - lör 15 maj

Kompakt

Hyundai I30, Ford Focus eller liknande
  • 5 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Hyundai I30, Ford Focus

1,177 kr

totalt
hittades för 13 dagar sen
Lägsta priserna som hittats under de senaste 13 dygnen. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.