Flyg från Stockholm till Edinburgh från

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Edinburgh

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Edinburgh
IATA-kod för avreseflygplatsARN
IATA-kod för ankomstflygplatsEDI
Antal flygalternativ1
Flygpris1 886 kr
Snittflygtid1 timme 15 min med bil

Bäst dagar att flyga från STO till GLA

Edinburgh EDI — flyguppgifter

Från Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats STO
Till Edinburgh
IATA-kod för ankomstflygplats GLA
Antal verksamma flygbolag 1
Tillgängliga flygbolag Norwegian Air International Ltd, KLM, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, Brussels Airlines
Avstånd 1320 km
Restid 0 15
Flygpris 1 886 kr

Flyginformation

Just nu finns billiga flygresor från Stockholm till Edinburgh

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Stockholm to Edinburgh. Leta efter sista-minuten-biljetter från Stockholm till Edinburgh till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Stockholm och Edinburgh från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Stockholm till Edinburgh finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Stockholm till Edinburgh – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Stockholm till Edinburgh Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Stockholm till Edinburgh flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Hitta rätt flyg från Stockholm till Edinburgh med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till GLA? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Edinburgh på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Edinburgh från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till GLA från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Edinburgh. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Edinburgh

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Edinburgh - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Edinburgh. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Stockholm till Edinburgh

Topphotell i Edinburgh

Dalmahoy Hotel & Country Club

Dalmahoy Hotel & Country Club

4 out of 5
Dalmahoy Hotel & Country Club, Kirknewton, Scotland, EH27 8EB
Priset är 1 611 kr per natt mellan 24 juli och 25 juli
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Kirknewton. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och 2 restauranger. Våra gäster brukar ...
Dalmahoy Hotel & Country Club
YOTEL Edinburgh

YOTEL Edinburgh

4 out of 5
Erskine House, Queen Street, Edinburgh, Scotland, EH2 4NH
Priset är 1 815 kr per natt mellan 31 juli och 1 aug.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Edinburgh. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter (öppet dygnet runt). ...
YOTEL Edinburgh
a&o Edinburgh City

a&o Edinburgh City

2 out of 5
50 Blackfriars Street, Edinburgh, Scotland, EH1 1NE
Priset är 440 kr per natt mellan 10 juli och 11 juli
Detta vandrarhem ligger i Edinburgh. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster brukar tala väl om den hjälpsamma ...
a&o Edinburgh City

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Moxy Edinburgh Airport

Moxy Edinburgh Airport

3 out of 5
1 Fairview Road, Newbridge, Scotland, EH28 8AP
Priset är 1 394 kr per natt mellan 31 juli och 1 aug.
Detta hotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Newbridge. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter. Våra gäster brukar ...
Moxy Edinburgh Airport
Point A Hotel Edinburgh Haymarket

Point A Hotel Edinburgh Haymarket

3.5 out of 5
152 Morrison Street, Edinburgh, Scotland, EH3 8EB
Priset är 1 633 kr per natt mellan 24 juli och 25 juli
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i Edinburgh. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). Våra ...
Point A Hotel Edinburgh Haymarket
Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

4 out of 5
1 Morrison Link, Midlothian, Edinburgh, Scotland, EH3 8DN
Priset är 1 871 kr per natt mellan 31 juli och 1 aug.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Edinburgh. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster ...
Leonardo Royal Edinburgh Haymarket
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Edinburgh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.